La Liga

Stonsi na Barsinom dresu za "El Klasiko": Katalonci nastavljaju sa promovisanjem muzike

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.09.2023 08:32
Stonsi na Barsinom dresu za "El Klasiko": Katalonci nastavljaju sa promovisanjem muzike Tanjug/AP Photo/Alvaro Barrientos Scott/ Garfitt/Invision/AP

Dogovor je postignut i ostalo je još samo da se definitivno potvrdi da će fudbaleri Barselone u narednom "El Klasiku" protiv Real Madrida koji će se odigrati 28. ili 29. oktobra, uz direktan prenos na TV Arena sport, nastupati u posebno dizajniranim dresovima.

Tokom prethodna dva susreta sa najvećim rivalom igrači Barse su na grudima nosili logo sove što je jedan od zaštitnih znakova kanadskog repera Drejka, a nakon toga su promovisali i španski pevačicu Rozaliju, a ovoga puta će mesto na svom dresu ustupiti jendoj od najvećih muzičkih grupa svih vremena.

Reč je o legendarnom britanskom sastavu Roling Stonsi koji je nastao davne 1962. godine u Londonu i čiji je fontmen neponovljivi Mik Džeger..

To je, naravno deo sponzorskog ugovora koji španski velikan ima sa kompanijom Spotify od 2022. godine, a koji podrazumeva i promociju muzičkih izdanja iz celog sveta.

Ovoga puta izbor je pao na legendarne Stonsi koji će 20. oktobra, odnosno nedleju dana pre odigravanja susreta između Barselone i Real Madrida izdati novi album i to prvi nakon punih 18 godina.