• VIŠE
    _
  • ENG
/ Aktuelno
Emisija "U Obruču", gost Saša Obradović
Emisija "U obruču", gost: Juan Carlos Navarro
Emisija "U obruču", gost: Svetislav Pešić
Emisija "U obruču", gost: Marin Sedlaček
Emisija "U obruču", gost: Vlada Vukoičić
Emisija "U obruču", gost: Rajko Toroman
Emisija "U obruču", gost: Željko Lukajić
Emisija "U obruču", gost: Danilo Anđušić
Emisija "U obruču", gost: Predrag Drobnjak
/ Emisije
Samo za Vas
Super liga Srbije pregled
Fudbalska ekskurzija Srbijom kreće svake nedelje u devet uveče. Od Subotice do Surdulice, tražimo najbolje strelce, najlepše golove, najveće odbrane, ali i sudijske greške. Ivanu Raduloviću, ništa neće promaći.
Ligue 1
Miloš Milićević, nesuđeni šampion Tur D Fransa, drži francuski fudbal u malom prstu. I sve što vam kaže, istina je. U njegovim emisijama, golovi, intervjui i analize, imaju dodatni šarm.. onaj francuski.
Studio Lige šampiona
Mesto gde ćete se osećati kao u tunelu pred izlazak na stadion. Golovi, analize, nadanja i očekivanja, sa velikim imenima evropskog fudbala.
Super liga Srbije najava
Jovana vam priča kako se ekipe spremaju pred fudbalski vikend. Predstavlja nam igrače kola, naše trenere, buduće zvezde. Posle ove emisije, odlazak na stadion deluje kao logičan potez.
Serie A
Svakog petka i ponedeljka, sednite u vespu sa Dijanom i vozite se po najlepšoj čizmi na svetu. Od hrama automobilizma do prelepih ostrva. U zemlji gde su fudbaleri manekeni, a stadioni modne piste.
U obruču
Najbolja košarkaška emisija u ovom delu Evrope. Najatraktivniji gosti u sendviču Edina i Koleta. Sve što ste želeli da znate o košarkaškoj nedelji, nema potrebe da pitate. Jer tu je SVE!