Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Logo
16.01.2020. • 10:57

Arena Esport pokreće revoluciju u elektronskom sportu

Logo
Arena sport
Kompanija Telekom Srbija i Arena Sport pripremili su pravu poslasticu za sve ljubitelje gejminga i elektronskih sportova.

Zahvaljujući vodećem telekomunikacionom operateru u Srbiji u sredu 15. januara sa radom je i zvanično počeo sa emitovanjem novi kanal u okviru Arena Sport paketa programa Arena Esport.
Kanal je namenjen gejming entuzijastima ali i široj publici koja želi da se upozna sa ovom zabavnom industrijom, koja je trenutno jedna od najpopularnijih na svetu.

Arena Esport će svojim gledaocima pružiti vrhunski program širokog spektra. Publika će imati jedinstvenu i ekskluzivnu priliku da uživo prati najveće svetske turnire. Svi ESL i DreamHack događaji, koji okupljaju najveće zvezde esporta, biće dostupni publici na srpskom jeziku.

Pored svetskih događaja, emitovaće se i mnoštvo regionalnih turnira i liga koje su popularne u regionu: RES CS:GO liga, Belgrade Open DOTA 2 i CS:GO turnir, League of Legends turnir, Relog NBA 2k, FIFA i PES liga, kao i mnogi drugi. Publika će kroz prenose ovakvih događaja imati priliku da se upozna i podrži regionalnu esport scenu, kao i da čuje reč nekih od naših najkvalitetnijih igrača.

Pored prenosa uživo, Telekom Srbija I Arena Esport pripremaju i mnoštvo autorskih emisija, kako zabavnog, tako i edukativnog karaktera. Najmlađi će moći da uživaju u strimovima popularnih igrača i Jutjubera, dok će nešto starija publika imati priliku da čuje najsvežije vesti, intervjue i izjave najvećih esport imena na svetu.

Sve ovo moći ćete da pratite na MTS IPTV platformi na kanalu 735, kao i na platformi Supernova na kanalu 98.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci