Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 09:00
Crvena zvezda - Partizan
arenasport2
Na programu od 08:00
Milwaukee - Brooklyn G7
arenasport3
Na programu od 09:30
Elverum - Vardar
arenasport4
Na programu od 09:30
polufinale 1
Otvori pretragu
Dejan Savić
Vaterpolo
02.07.2021. • 15:31

DEJAN SAVIĆ ZADOVOLJAN PRIPREMAMA U KRANJU: Nemam primedbi

Dejan Savić
MN Press
Vaterpolo reprezentacija Srbije danas je završila pripreme

Vaterpolo reprezentacija Srbije danas je završila pripreme u Kranju, a posle prepodnevnog treninga vaterpolisti i stručni štab su krenuli za Beograd.

Selektor Dejan Savić zadovoljan kako su pripreme odrađene.

"Uradili smo sve što smo naumili. U dobro poznatim uslovima, idealnim za rad, trenirali smo na otvorenom bazenu i u teretani i praktično smo na raspolaganju imali sve što smo želeli i koliko smo hteli. Sa te strane Kranj, njegovi sportski radnici, ljudi iz hotela su pokazali da smo imali pravo što smo deo priprema za Igre u Tokiju održali ovde", rekao je Savić za sajt VSS.

Selektor je na pripremama imao 21 igrača.

"Svi su radili na najvišem nivou i nemam nikakvih primedbi ni na ponašanje, ni na rad. A nije bilo lako, jer rad u Kranju je dosta baziran na fizičkim pripremama i to je trebalo da se izdrži. Ponavljam nemam primedbi".

Vaterpolisti sada imaju dva slobodna dana, a nakon toga ih očekuje međunarodni turnir, koji će se održati od 6. do 8. jula u Beogradu na bazenu "25.maj - Milan Gale Muškatirović".

Pored reprezentacije Srbije učestvovaće sastavi Španije i Francuske.

"Okupićemo se u ponedeljak ujutru na bazenu "25. maj Milan Gale Muškatirović". Nastavljamo sa radom. Posle toga nas očekuju tri utakmice, sa starim znanicima Špancima, jednim od favorita za medalju u Tokiju, Francuzima, koji napreduju i mladom reprezentacijom Srbije koju očekuje Svetsko prvenstvo u Pragu", rekao je Savić.

Posle turnira Savić će saopštiti imena 13 igrača, koji će 15. jula krenuti u Kašivazaki, dobro poznatu bazu za završne pripreme pred Olimpijske igre.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci