Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 04:30
Nizhny Novgorod - CSKA
arenasport2
Na programu od 03:30
Lokomotiva - Osijek
arenasport3
Na programu od 04:30
Nimes - Toulouse
arenasport4
Na programu od 04:00
Western United - Sydney FC
Otvori pretragu
Novak i Nadal
Ostali sportovi
12.04.2021. • 17:01

NOVAK I RAFA U RATU? Nisu se ni pogledali, kamoli progovorili

Novak i Nadal
Clive Brunskill/Getty Images Europe
Najbolji teniseri sveta susreli se uoči početka turnira u Monte Karlu

Borba za trofej u Monte Karlu počela je u ponedeljak, a najbolji teniseri sveta Novak Đoković i Rafael Nadal pauzu na startu turnira iskoristili su kako bi odali poštu baronici Elizabet-En de Masi, koja je bila predsednica Teniske federacije Monaka i kluba u Monte Karlu.

Elizabet-En de Masi je preminula u junu prošle godine, a na ceremoniji, kojoj su pored Novaka i Rafe, pristustovali Princ Monaka i baronicina ćerka Melani-Antoneta de Masi, otkrivena je spomen ploča u njenu čast, koja je postavljena u centralnoj aleji teniskog kompleksa u Monte Karlu.

Đoković i Nadal kombinovano su ovaj turnir osvajali 13 puta i bili su veoma vezani za Elizabet, koju je španski as iz poštovanja nazvao “Madam”.

Ipak, ljubiteljima tenisa za oko je zapalo nešto što nema previše veza sa ovom lepom pričom. Naime, španski mediji su nedavno pisali da između najboljih tenisera sveta traje “rat”. Navodno, Novak je sa jedne strane, a Nadal i Federer s druge. Tim tragom, mnogi su primetili kako je Noletovo i Rafino ponašanje jasno pokazivalo da su odnosi između njih veoma zahladneli, toliko da se tokom ceremonije nisu razmenili ni poglede, a kamoli reči.

Nadal i Đoković

Poslednje vesti

Poslednji video snimci