Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 03:30
Rayo Vallecano - Elche
arenasport2
Na programu od 03:15
Magazin
arenasport3
Na programu od 03:30
Live Stage 3
arenasport4
Na programu od 03:00
Cagliari - Sampdoria
Otvori pretragu
Slobodan Kovač
Odbojka
19.09.2021. • 09:49 > 19.09.2021. • 10:07

SELEKTOR KOVAČ NAKON PORAZA OD ITALIJE: Presudio prvi set

Slobodan Kovač
MN Press
Srbija nije uspela da dođe do finala, ali borimo se za medalju

Srbija nije uspela da odbrani evropsko zlato, već će se od 17:30 sa domaćinom Poljskom boriti za bronzu na Evropskom prvenstvu. 

Mlada ekipa Italije predvođena dobro poznatim dvojcem uspela je da ostvari pobedu u polufinalu, a ključan je bio prvi set koji su posle velike borbe dobili na razliku. 

"Sigurno da je prvi set završen u našu korist verovatno bismo drugačije pričali, ali ova mlada ekipa je više od nas želela tu pobedu i mislim da su igrali stvarno dobro. Za razliku od nas koji smo igrali samo na trenutke. Umesto da krenemo četvrti set mnogo pozitivnije mi smo krenuli sa 5:0 za protivnika i priča je završena", rekao je posle meča selektor Slobodan Kovač. 

On smatra da je tim mogao da igra i mnogo bolje, ali da se sada mora okrenuti narednom meču.

"Šteta, šteta mislim da smo mogli da igramo bolje kao tim. Ne znam da li nismo jer nam protivnik nije dozvolio, ali komplimenti za Italiju, za ovu mladu Italiju. Mi moramo da budemo jaki u glavi i spremni za sledeću utakmicu", dodao je on. 

Sada sledi velika borba, a protiv Srbije neće biti samo rivali već i cela hala!

"Nije dobro što je to ovako, ali opet mora da se igra. Danas je u igri bilo finale, ali sutra mora da bude mnogo velika borba sa domaćinom i punom dvoranom. Oni će biti umorni od tih pet setova, bićemo i mi umorni, ali mislim da treba da prevlada volja, želja, za osvajanjem medalje", ističe Kovač. 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci