Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 15:00
Crvena zvezda - Braga
arenasport2
Na programu od 16:00
LING LONG SUPERLIGA
arenasport3
Na programu od 16:00
Spezia - Juventus
arenasport4
Na programu od 14:30
QPR - Everton
Otvori pretragu
nikola dedović
Vaterpolo
24.07.2021. • 17:18

NIKOLA DEDOVIĆ ZA 24SEDAM: Dobro smo pripremljeni

nikola dedović
(MN PRESS)
Srpski vaterpolista najavljuje prvi meč u Tokiju.

Vaterpolisti Srbije spremni i što je najvažnije zdravi dočekuju premijeru na Olimpijskim igrama u Tokiju, na kojima brane zlato iz Rio de Žaneira.

U nedelju (11.20) očekuje ih duel sa dobro poznatim rivalom, ekipom Španije sa kojom se po pravilu igra na “jednu loptu”.

Budući da se radi o prvoj utakmici na olimpijskom turniru, jasno je da bi pobeda bila više nego dobra stvar, ali rezultat zapravo ne mora da ima nikakav značaj za dalji tok takmičenja.

Pre će biti da će duel sa Špancima biti od koristi kao polazna tačka za kasnije izazove. Baš tako razmišlja i Nikola Dedović koji za 24sedam poručuje:

"Ideja je da kroz svaku utakmicu dižemo formu. Pripremamo se za svakog protivnika posebno i najbitnije je da baš tako držimo fokus."

Atmosfera među “delfinima” je odlična i utisak je da igrači jedva čekaju da takmičenje počne.

"Osećamo se odlično. Kao i uvek idemo korak po korak. Prva utakmica je protiv Španije, poznajemo ih jako dobro, odigrali smo i pripremnu utakmicu sa njima u Beogradu. Znamo koji su im kvaliteti, na nama je da se usredsredimo na našu igru. Treba da se baziramo na odbranu, što je generalno ključ svih naših utakmica i naših pobeda. Idemo jednu po jednu, dobro smo pripremljeni" – poručio je srpski vaterpolista.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci