Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Lebron
Košarka
11.08.2022. • 18:16

LEBRON TRAŽI BOLJEG VESTBRUKA: Konstruktivan sastanak u Lejkersima

Lebron
Tanjug/AP/Mark J. Terrill
Prvi as "jezerdžija" pričao sa trenerom i direktorom

Lebron Džejms ne razmišlja da napusti Los Anđeles Lejkerse, ali želi da franšiza posle razočarajuće sezone bez plej-ofa napravi mnogo više u predstojećoj.

Zato se "Kralj" sastao sa novim trenerom Darvinom Hemom i generalnim menadžerom Robom Pelinkom kako bi razmotrili korake koji bi u budućnosti vratili Lejkerse na tron NBA lige.

Prma pisanju američkih medija, Lebronova najveća briga je nedostatak hemije u ekipi. Taj trozubac Džejms-Dejvis-Vestbruk morao je da bude jedan od najboljih u NBA ligi, a zbog povreda i slabije igre bio je najveće razočarenje.

Trener Hem je rekao da će insistirati na jedinstvo u svlačionici i timskoj hemiji, ali su svi zajedno konstatovali kako je učinak Rasela Vestbruka u prošloj sezoni bio daleko ispod njegovog kvaliteta i da bi on morao da se vrati u pravu formu da ni tim bio konkurentan u ligi.

Lebron je potvrdio Pelinki da nema nameru da napušta franšizu i da su svi medijski napisi na tu temu samo špekulacije bez osnova. Džejms može da produži ugovor na još dve godine za 97,1 milion dolara, ali će se o toj temi tek razgovarati.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci