Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 17:00
Sportske igre mladih
arenasport2
Na programu od 17:00
Pregled kola
arenasport3
Na programu od 16:00
Spezia - Juventus
arenasport4
Na programu od 16:30
PAOK - Fridrichshafen
Otvori pretragu
Džejms u dresu Lejkersa
Košarka
13.07.2021. • 09:55

DŽEJMS NE NAMERAVA DA STANE: Igraće još godinama u NBA ligi

Džejms u dresu Lejkersa
Guliver/Christian Petersen/Getty Images
Džejms ima 36 godina, a u NBA ligi je od 2003.

Lebron Džejms je bez sumnje jedan od najboljih košarkaša svih vremena, ali se i on bliži kraju karijere pošto će u decembru proslaviti 37. rođendan.

Svi se pitaju koliko dugo će još igrati košarku, znamo da su to "kritične" godine za svakog sportistu, ali je u jednom podkastu obradovao navijače saopštivši da kraj ipak nije tako blizu? Štaviše, Džejms ne planira da bude kao igrači njegovih godina...

Njegova karijera traje već 18 godina, ali se nije uopšte umorio.

"Zaista se nadam da ću karijeru završiti u Los Anđeles Lejkersima. Bilo to za četiri, pet, šest ili sedam godina...", ostavio je tako Džejms mogućnost da igra i sa 43 godine.

"Nadam se da ću još dugo moći da igram. Volim da budem u Los Anđelesu, moja porodica voli... Igram za čuvenu franšizu kao što su Lejkersi i to je kao u filmu 'Space Jam'. Nisam ni mogao da pomislim da je to uopšte moguć", poručio je Džejms.

Ugovor "Kralja" sa Lejkersima traje još dve sezone, preciznije do 2023. godine, kada će imati 38 godina i 20 sezona iza sebe.

Plan mu je da bude u NBA ligi i ostvari san i zaigra sa sinom Bronijem Džejmsom, a želja da prestigne velikog Majkla Džordana po broju šampionskih prstena. Trenutno ih ima četiri (dva sa Majamijem, po jedan sa Lejkersima i Klivlendom), dok Džordan ima šest sa Čikagom.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci