Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 15:00
Crvena zvezda - Braga
arenasport2
Na programu od 16:00
LING LONG SUPERLIGA
arenasport3
Na programu od 16:00
Spezia - Juventus
arenasport4
Na programu od 16:30
PAOK - Fridrichshafen
Otvori pretragu
Košarka
04.07.2021. • 11:16

BOGDAN IGRAO POD BOLOVIMA: Nisam mogao da idem u stranu!

YouTube/NBA/Screenshot
Bogdan Bogdanović je po završetku NBA sezone govorio o svojoj povredi.

Srpski košarkaš završio je NBA sezonu nakon što nije uspela da dođe do majstorice finala Istočne konferencije protiv Milvokija.

Bogdan Bogdanović sada može da se posveti oporavku i navijanju za reprezentaciju Srbije protiv Italije u finalu kvalifikacija za Olimpijske igre na kojima će svi se nadaju biti i srpska NBA zvezda. U tome bi mogla da ga poremeti povreda o kojoj je govorio na kraju utakmice.

Novinari su upitali Srbina kako doživljava to što saigrača Treja Janga gleda kako igra povređen, na šta je Bogdanović odgvorio kako razume koliko je to teška situacija jer on zbog povrede nema svoje najjače oružje.

"Razumem. Znam kako je to kad igraš sa povredom. Igrao sam povređen od četvrte utakmice protiv Filadelfije, iskrenuo sam zglob i onda je moje koleno počelo da boli od te kompenzacije. Nisam mogao da idem udesno uopšte, a to je moja jača strana. Da, u potpunosti, svaki potez koji pravite morate da razmišljate o njemu", ispričao je Bogdanović.

Ono što bi moglo da uplaši je to što je upitno koliko će se situacija promeniti do početka Olimpijskih igara, na koje istina Srbi tek treba da se plasiraju.

Bogdan je nakon prethodne utakmice napomenuo da je situacija sa povredom nepromenjena, a njegov junački pristup igri, to što je na parket izlazio povređen možda bi mogla da košta Srbiju.

 

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci