Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Nikola Jović
Košarka
12.07.2022. • 15:44

BEZ ADMIRALBET ABA LIGE NE BIH STIGAO DO NBA: Nikola Jović pričao o tome kako je stigao do Majamija

Nikola Jović
(MN PRESS)
Bivši košarkaš Mege rekao da mu je regionalno takmičenje mnogo pomoglo

Srpski košarkaš Nikola Jović, pričao je o tome koliko mu je igranje u AdmiralBet Aba ligi pomoglo da stigne do NBA lige, gde ga je ovog leta draftovao Majami.

Bivši prvotimac Mege istakao je da je nastupima u regionalnom takmičenju stekao nephodno iskustvo bez kojeg ne bi mogao da ispuni svoj san i zaigra u najjačoj ligi na svetu.

"Admiralbet Aba liga Aba liga mi je mogla mnogo na mom putu do NBA lige. U tom takmičenju nastupaju iskusni igrači i baš to sticanje iskustva mi je najviše pomoglo. Tu ima mnogo dobrih ekipa i pojedinaca, a ja kao dečko od 18 godina sam dobio priliku da igram, što mi je bilo od velike pomoći", rekao je Jović.

Novi član Majamija je otkrio i kakav je bio osećaj kad je pvi put pričao sa trenerom Petom Rajlijem i šta očekuje od svoje debitantske godine u Americi.

"Nisam verovao da razgovaram sa njim. Kad sam došao u Majami i prvi put pričao sa takvom legendom bio sam preponosan na sebe i na sve što sam uradio u karijeri. Majami je pravi tim, velike istorije, poznati po tome što stvaraju igrače i mnogo mi se sviđa što sam ovde", istako je Nikola Jović.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci