Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Nenad Stefanović
Košarka
25.09.2022. • 10:20

FIBA LIGA ŠAMPIONA NA ARENI: "Panteri" love "medvede" i grupnu fazu

Nenad Stefanović
(MN Press)
Finalni meč kvalifikacija gledajte od 19.00 časova na TV Arena Premium 3

Košarkaši FMP-a večeras od 19.00 časova (TV Arena Premium 3) igraće u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić" protiv danske ekipe Baken Bers za plasman u grupu fazu FIBA lige šampiona.

Igrali su "panteri" veoma dobro, eliminisali su favorita Breogan, pa čvrstu ekipu Opave i za plasman u "E" grupu FIBA lige šampiona preostaje im da ulove "medvede".

"Protivnik je jako nezgodan, bez ulaska u dublje analize, imali su jednu utakmicu na turniru i automatski više dana za odmor i pripremu. Mi smo imali dva meča u tri dana i svakako da smo malo više potrošeni, a naročito imajući u vidu da je utakmica protiv Opave bila teška i dugo neizvesna. Ipak, u ovakvim utakmicama nema izgovora i opravdanja. Očekujem da svi igrači budu na raspolaganju što se tiče energije i fokusa. Pozivam publiku, mislim da je termin odgovarajući, da prepozna trenutak jer mislim da je svima u interesu da Srbija ima što više timova u Evropi. Želimo da svi zajedno probamo da načinimo poslednji i najveći korak ka plasmanu u Ligu šampiona", istakao je trener "pantera" Nenad Stefanović.

Ulaznice za meč u "Pioniru" koštaju 300 dinara.

Danas se igraju sve četiri finalne utakmice na četiri turnira za plasman u grupnu fazu FIBA lige šampiona:

Unikaha - Levice 12.00

Bamberg - Benfika 18.00

Baken Bers - FMP 19.00 (TV Arena Premium 3)

Tofaš - Kemnic 20.00

Poslednje vesti

Poslednji video snimci