Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 01:00
Juventus - Roma
arenasport2
Na programu od 01:15
River Plate - San Lorenzo
arenasport3
Na programu od 01:00
Crvena zvezda mts - Cedevita Olimpija
arenasport4
Na programu od 01:00
Villarreal - Osasuna
Otvori pretragu
Košarka
24.09.2021. • 22:31

RADONJIĆ ZADOVOLJAN PRISTUPOM: Nije bilo lako proteklih 14 dana

YouTube/KK Crvena zvezda mts
Naredni meč crveno-beli će odigrati narednog petka protiv Fenerbahčea u Istanbulu

Crvena zvezda je uspešno počela sezonu, ubedljivo savladavši Split na početku AdmiralBet ABA lige.

Posle utakmice u kojoj zbog povreda nije računao na sve igrače (Vajt, Dobrić, Lazić, Uskoković i Davidovac nisu igrali) i u kojoj su Stefan Lazarević i Nejt Volters nastupili praktično bez treninga, Dejan Radonjić govorio je o komplikovanoj situaciji na kraju priprema.

"Nije bilo jednostavno ovih skoro 14 dana, pokušavali smo da prevaziđemo sve okolnosti koje nisu bile onakve kakve smo priželjkivali. Na toliko problema pokušali smo da uradimo najviše što možemo. U pripremi je takođe bilo značajno to što smo shvatili da pristup mora biti dobar od starta i da ne smemo da dozvolimo da ulazimo u situacije koje mogu da nas dovedu do određenih problema", rekao je Radonjić na konferenciji za novinare u "Pioniru".

Naredni meč crveno-beli će odigrati narednog petka protiv Fenerbahčea u Istanbulu, a Radonjić ne može da prognozira u kakvom sastavu će odvesti tim u Tursku.

"Za nas je značajno što smo mogli da računamo na neke minute Voltersa i Lazarevića, koji su se vratili posle pauze i prvi put smo bili u situaciji da možemo da odigramo 'pet na pet'. U tim okolnostima treba biti zadovoljan. Sad se okrećemo sledećim obavezama i nadi da ćemo moći da na još nekog računamo u narednih pet, šest, sedam dana", rekao je on.

Radonjić je bio upitan da li je ovog leta sastavio "ratničku" ekipu.

"Rekao sam nešto što je značajno za sve te stvari. Kad budemo mogli da uradimo nešto zajednički i kad budemo imali neke zajedničke testove, pobede ili poraze, moći ćemo da pričamo konkretnije. Još je rano za to. Pitali su me i pre desetak dana kakav je moj stav o tome, ali jednostavno nerealno je da pričamo o tome u trenutku kad prolazimo bez pet, šest, sedam igrača kroz trenažni proces i utakmice koje bi trebalo da nam daju sliku šta imamo i šta bi trebalo ili ne bi trebalo da se radi".

Narednih dana crveno-beli će se fokusirati na meč protiv ekipe Saše Đorđevića.

"Čeka nas Evroliga i još je znak pitanja kako ćemo se pripremati za sledeći meč. Davaćemo naš maksimum, bez obzira na sve to. Šta je to? Teško je imati večeras odgovor. Nismo imali nijedan trening zajedno, nismo imali igrače zajedno na utakmici, pa će vreme pred nama dati odgovore".

Poslednje vesti

Poslednji video snimci