Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 15:00
Crvena zvezda - Braga
arenasport2
Na programu od 16:00
LING LONG SUPERLIGA
arenasport3
Na programu od 16:00
Spezia - Juventus
arenasport4
Na programu od 16:30
PAOK - Fridrichshafen
Otvori pretragu
Petrušev
Košarka
02.07.2021. • 17:20

OGLASIO SE MIŠKO RAŽNATOVIĆ: Petrušev fokusiran na reprezentaciju i NBA draft

Petrušev
MN Press
Menadžer se oglasio posle spekulacija da mladi košarkaš napušta Megu i da je potencijalna destinacija Partizan

Mladi srpski košarkaš Filip Petrušev imao je sezonu iz snova u Megi, pa s obzirom na njegov potencijal i uopšte kvalitet u ovom trenutku, nije nikakvo iznenađenje da je na oku mnogih klubova.

Pokazao je i u dresu reprezentacije Srbije da je pred njim velika karijera, ali svi njegovi kratkoročni planovi vezani su isključivo za Megu. Zato se prvi čovek kluba Miško Ražnatović oglasio na Tviteru i stavio tačku na spekulacije o njegovom odlasku.

"Filip Petrušev je potpuno fokusiran na reprezentativne obaveze, zbog kojih je propustio sve NBA treninge, a kada su klupski planovi u pitanju - isključivo na NBA draft 29. jula", napisao je Ražnatović.

Pretpostavka je da se agent oglasio nakon spekulacija da će Petrušev preći u Partizan.

"Nije bilo, a neće ni biti razgovora sa evropskim timovima u toku ovog meseca! Iskreno se nadam ni kasnije...", dodao je Ražnatović.

 

Petrušev je stigao u Megu sa Gonzage i već u prvoj sezoni dobio je tri individualna priznanja ABA lige - za najvećeg talenta, za najboljeg strelca i najkorisnijeg igrača, pa nije nikakvo iznenađenje što bi ga možda Željko Obradović želeo u novom ambicioznom Partizanu za narednu sezonu.

Prethodno se i Zvezda spominjala, međutim Nebojša Čović je u januaru demantovao priče o njegovom angažovanju i rekao da Zvezda "prosto nema te pare".

"On je igrač Baskonije, koja je tražila da platimo 1,5 miliona evra, na šta sam se nasmejao. Posle toga je to 'skinuto' na 800 hiljada, na šta sam se još više nasmejao. Imali smo još drugih predloga, to nije ispalo realno i uradili smo maksimalno šta smo mogli. Želim mu uspešnu karijeru, on je dete ponikao u Železniku, tamo je živeo, tamo su mu valjda i roditelji i želim mu da napravi izuzetnu karijeru. Radi se o izuzetno kvalitetnom momku, vanserijskih igračkih mogućnosti i očekujem ga sledeće sezone u NBA", dodao je predsednik Zvezde.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci