Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 15:00
Crvena zvezda - Braga
arenasport2
Na programu od 16:00
LING LONG SUPERLIGA
arenasport3
Na programu od 16:00
Spezia - Juventus
arenasport4
Na programu od 16:30
PAOK - Fridrichshafen
Otvori pretragu
Žoc
Košarka
06.07.2021. • 18:43

KAD TE ZOVE NAJBOLJI TRENER - NE RAZMIŠLJAŠ PUNO! Kako je Aleksa odabrao Partizan

Žoc
MN Press, BC Partizan TV/screenshot
Prvi intervju Alekse Avramovića po potpisivanju ugovor sa Partizanom. Jasno je da je Željko Obradović imao krucijalnu ulogu...

Srpski reprezentativac Aleksa Avramović postao je danas drugo pojačanje Partizana za narednu sezonu u kojoj će ih voditi legendarni Željko Obradović.

Tako su crno-beli nakon angažovanja Kevina Pantera doveli još jedno zvučno ime. Avramović je godinama već odlično igrao u Španiji, a u Srbiju se vraća uprkos pozivu Baskonije. Kako ističe u intervjuu za klupsku televiziju, Avramović je "prelomio" nakon razgovora sa Obradovićem.

"Prvi utisci su zaista sjajni. Posle mnogo obavljenih razgovora sa Željkom Obradovićem shvatio sam da nigde ne bih mogao više da napredujem kao u radu sa njim, kao u ovom projektu koji mi je predstavio. Stvarno sam duboko poverovao u sve što je rekao", kazao je novi bek crno-belih Aleksa Avramović koji je u Srbiji nosio dres još Borca iz Čačka i OKK Beograda.

"Obradović ima energiju, entuzijazam, nije mu puno trebalo da me ubedi da napravim ovaj korak", nasmejao se srpski reprezentativac.

Istakao je da jedva čeka da igra pred navijačima Partizana, koje je opisao kao "jedne od najboljih u Evropi", dok mu je takođe drago što nastavlja i tradiciju Čačana u crno-belom. Upravo je i Obradović njegov sugrađanin, a sada će zajedno sarađivati.

Avramović dodaje da ne beži od odgovornosti i da jedva čeka novu sezonu.

"Dosta puta sam pričao - kada vas zove najbolji trener sveta, zvanično najbolji ikada u Evropi, ne razmišlja se puno. On najviše košarke zna od svih ljudi koji su radili ovde, pa se nadam da ću napredovati na invididualnom i taktičkom planu", dodao je srpski košarkaš.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci