Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Gordan Petrić
Fudbal
18.11.2022. • 14:08

ŽELIM DA PARTIZAN IGRA FINALE LIGE KONFERENCIJA: Petrić puca visoko

Gordan Petrić
TV Arena Screenshot
Trener crno-belih najavio šta bi ga zadovoljilo

Eliminacija Šerifa i plasman u osminu finala Lige konferencija ne bi zadovoljili trenera Partizana Gordana Petrića, čija je želja da crno-beli zaigraju u finalu ovog takmičenja.

Šef stručnog štaba tim ih Humske je to rekao gostujući u emisiji "Partizanov podkast" na zvaničnom Jutjub kanalu srpskog vicešampiona.

"Šerif je vrlo dobra ekipa, ali i ekipa sa kojom možemo da igramo. Cilj je da prođemo Šerif, ali i sledeće spenike gde nas takođe čekaju jake ekipe. Ipak, četvrtfinale samo po sebi ne donosi ništa korisno - ni klubu, ni igračima, ni meni kao treneru. Ono što želim je da Partizan dođe do finala i tamo ispiše istoriju! To bi me ispunilo i kao čoveka i kao trenera“, rekao je Petrić.

Osvrnuo se trener Partizana i na prve utakmice na kojima je vodio crno-bele te otkrio i neke, javnosti nepoznate, situacije i dešavanja.

"Kada su nam rekli na Malti da nećemo moći da treniramo na glavnom terenu dan pred utakmicu, znao sam da, ako unesem nervozu među igrače, možemo samo da izgubimo. U svakoj situaciji, pa i takvoj, pokušavam da pronađem nešto pozitivno. Uvek se pripremam na sve moguće, pa i negativne situacije koje se mogu desiti pre, za vreme i posle utakmice", istakao je Petrić, koji se potom osvrnuo i na instituciju srpskog fudbala – "večiti derbi":

"Želeo sam da na derbiju, pre utakmice, dođem do sredine terena i započnem Partizanovu pesmu. Krenuo sam ka centru, ali su me saradnici, ipak, odvukli ka klupi kraj koje sam iz sveg srca pevao Partizanovu himnu! Jednostavno, u derbiju su emocije posebne".

Poslednje vesti

Poslednji video snimci