Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport2
Na programu od 02:15
Island - Francuska
arenasport3
Na programu od 00:30
MZT - Sloboda
arenasport4
Na programu od 02:15
Sheffield United - Tottenham
Otvori pretragu
Fudbal
03.08.2020. • 15:07

Svi medicinari DVE GODINE besplatno na "Karađorđe"!

MONDO/Milutin Vujičić
"Stara dama" predstavila interesantnu ideju...

Nakon konferencije za medije na kojoj je saopšteno da je Vojvodina od Sudijske komisije FSS tražila izuzeće arbitra Novaka Simovića za sve njihove utakmice - saopštena je i lepa vest.

Vojvodina je osmislila akciju u kojoj želi da nagradi medicinsko osoblje koje je u prethodnim mesecima pomagalo građanima Srbije u borbi protiv korona virusa, tako što će im pokoniti posebne knjige i zahvalnice. I ne samo to.

"Oni će moći da dođu besplatno na sve utakmice na kojima igramo u naredne dve godine, zajedno sa svojim porodicama!", kazao je vršilac dužnosti predsednika Dragoljub Samardžić.

"Konstatovali smo da ljudi, lekari, medicinske sestre i svi oni koji rade na sanaciji teške bolesti su heroji. FK Vojvodina daje punu podršku tim ljudima i prosto je fascinantno sa koliko ljubavi i strasti rade da što pre oporave pacijente. FK Vojvodina je veoma zahvalan svim tim ljudima i neće ih zaboraviti".

"Nama bi bila velika čast ako neko od njih bude i naš simpatizer i navijač", dodao je Samardžić i saopštio da će prvu zahvalnicu uručiti Dejan Zukić.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci