Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 23:00
Dokumentarni film
arenasport2
Na programu od 22:00
Liverpool - Roma
arenasport3
Na programu od 22:00
Show 03
arenasport4
Na programu od 21:30
Partizan NIS - Mega Bemax
Otvori pretragu
Fudbal
26.05.2020. - 14:21

Partizan ništa ne prepušta slučaju: Novo testiranje na korona virus

FK Partizan / Miroslav Todorović

U subotu, 30. maja biće nastavljena Superliga Srbije u nikad čudnijim uslovima, posle pandemije korona virusa, vanrednog stanja. Ekip pokušavaju nekako da dođu do kondicije, pripremaju se uz poštovanje zdravstvenih mera, ali kako će fudbaleri izdržati prvih 90 minuta videćemo.

Partizan je danas odigrao novu, nazovimo je, "kontrolnu utakmicu". Ekipa je bila podeljena na "crne" i "bele", a trener Savo Milošević kaže da je zadovoljan formom i radom svog tima u pripremnom periodu pred nastavak Superlige.

"Momci dobro rade. Veoma je teško i komplikovano ogranizovati utakmice koje igraju međusobno, a da to liči na nešto, da bude ozbiljno i da niko nikog ne povredi. Prilično su disciplinovani. Zadovoljan sam, ima stvari koje moramo da popravljamo. Znaju oni sve te stvari, ali su noge i dalje teške i treba nam malo više koncentracije. Tamičarski ritam mora da se dobije kroz utakmice. Ima finesa koje mogu još bolje, ali s obzirom na situaciju, deluje zadovoljavajuće. Ne bih da ih hvalim mnogo", rekao je Milošević posle trening meča.

Vest je da je igrao i Sejduba Suma, koji je propustio prethodne dve kontrolne utakmice.

"Suma je povredu vukao još iz derbija, on i Sadik su bili lakše povređeni kad smo počeli ovaj deo priprema. Dobro to deluje, nismo hteli ništa da rizikujemo. Danas smo probali, jer se približava prvenstvo, da vidimo u kakvom je stanju. To deluje dobro".

Pred nastavak preventsva i subotnji meč protiv Mladosti iz Lučana u 27. kolu, crno-beli će sutra biti podvrgnuti na još jedan test na Kovid-19.

"To je preporuka našeg ministarstva i FSS, a i kao klub treba da shvatamo situaciju ozbiljno. Treba da uđemo u takmičenje u subotu i moramo da vodimo računa o zdravlju igrača. Moramo da se iskontorlišemo i da vidimo u kakvom smo stanju i sa te strane", rekao je Savo Milošević.

FOTOGRAFIJE PRETHODNOG TESTIRANJA

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci