Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 15:00
Radnik - Proleter
arenasport2
Na programu od 15:45
Srbija - Italija
arenasport3
Na programu od 16:00
Lanus - Gremio
arenasport4
Na programu od 14:30
Chelsea - Atletico Madrid
Otvori pretragu
Fudbal
30.03.2020. - 21:10

"Za tebe sam GOSPODIN Kolarov!"

Guliver/Octavio Passos/Getty Images
Njegova reč se poštuje...

Gonzalo Viljar stigao je ove zime iz Elčea u Romu, do sada je upisao samo jedan nastup za "vučicu", tako da nema mnogo zanimljivih dogodovština sa terena, ali ima iz svlačionice - što je podelio u intervjuu sa španskim "frilens" novinarom Mikelom Kvintanom.

Mladi španski vezista, koji je stigao u Rim kao veliki potencijal, otkrio je da je imao vrlo zanimljiv doček u klubu kada je upoznao srpskog kapitena Aleksandra Kolarova.

Iskusni levi bek, jedan od najvećih autoriteta untuar svlačionice, znao je kako da se našali sa golobradim Viljarom kome je tek 21 godina, a u veliku Romu stigao je iz drugoligaša, tako da mu je trenutno ovakav nivo fudbala potpuno nepoznat.

"Prvog dana kada sam stigao u Romu posetio sam naš sportski centar. Ekipa je već trenirala i ručala zajedno, a onda me je dočekao Kolarov koji priča malo španskog... Odmah je povikao 'Gonza, koliko imaš ti godina? 21? Slušaj... Ja imam 35 i od sada sam za tebe gospodin Kolarov!'", ispričao je Gonzalo Viljar i kazao da ga je ekipa lepo prihvatila za sada.

Mladi fudbaler je rekao da mu je drago da se bori na terenu zajedno sa fudbalerima kakvi su Kolarov i Džeko, koje je gledao do sada samo na TV ekranu, a poručio je da se nada da će ispuniti očekivanja navijača "vučice" u godinama koje dolaze.

Viljar je do sada igrao za Valensiju "B" i Elče, a bez obzira što nije bio zvučno pojačanje u Romi veruju da su "ukrali dragulj ispod radara".
 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci