Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 13:30
Barcelona - Levante
arenasport2
Na programu od 15:00
Chelsea - Manchester City
arenasport3
Na programu od 14:00
Tondela - Farmalicao
arenasport4
Na programu od 14:30
Manchester City - Leipzig
Otvori pretragu
Dušan Tadić
Fudbal
04.07.2021. • 13:14

TADIĆ U MILANU DOBIJA BOGATSTVO: Daju mu 9.000.000€ po sezoni

Dušan Tadić
(MN Press)
Italijani su otrkili koliko Dušanu Tadiću nude novca za prelazak u Milan

Transfer sve realniji, a od brojke se vrti u glavi...

Kapitena reprezentacije Srbije Dušana Tadića već neko vreme mediji sele u Milan, priča o tom transferu je nedavno "podgrejana", a sada Italijani trvde da znaju i svotu koju bi Srbin zaradio prelaskom.

Prva zvezda i kapiten Ajaksa kako piše "Tutomerkato" mogao bi potpisivanjem ugovora sa Milanom da dobije godišnju platu od 9.000.000 evra bruto, po sezoni! Radi se o ponudi za trogodišnji ugovor, što je naročito važno kada se ima u vidu da Tadić ove godine slavi 33. rođendan.

Italijani pišu i da bi Ajaks od ovog transfera mogao lepo da zaradi, čak 15.000.000 evra, pa ostaje da se vidi koliko će im biti teško da odole tako bogatoj ponudi za njihovog kapitena.

Ukoliko ta svota zaista bude u u pitanju to znači da će Tadić u Milanu zarađivati dvostruko više novca nego u Ajaksu. Srpskom fudbaleru ugovor sa holandskim klubom ističe 2023. godine, ali Italijani tvrde da su iz Milana rešeni da dovedu Tadića, o čemu svedoči i pomenuta ponuda.

Iako je u Ajaksu izuzetno cenjen i predvodnik je ekipe, možda je vreme da Srbin započne novu epizodu. U holandskom klubu Tadić je odigrao 149 utakmica, a postigao je neverovatnih 76 golova i čak 70 asistencija. 

 

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci