Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 02:00
Epizoda 08
arenasport2
Na programu od 02:00
Pregled 03
arenasport3
Na programu od 01:45
Epizoda 15
arenasport4
Na programu od 02:15
Partizan - Radnički 1923
Otvori pretragu
Fudbal
01.04.2020. - 10:32

Ronaldo je sada teret! Juve ga prodaje na leto?

Guliver/Catherine Ivill/Getty Images
Zbog ekonomske krize izazvane pandemijom koronavirusa, vrlo je moguće da će Juventus na leto morati da se odrekne svog najboljeg fudbalera.

Kristijano Ronaldo je postao teret za Juventus!

Iako je nesumnjivo jedan od najboljih igrača današnjice, Portugalac će morati na leto da napusti torinski klub zbog enormnih primanja koje crno-beli više ne mogu da podnesu! 

Iako su svi igrači italijanskog kluba nedavno pristali na smanjene plate dok traje pandemija korona virusa i time uštedeli klubu oko 90.000.000 evra (samo od Ronalda oko 10.000.000), list "Mesađero" piše da to neće biti dovoljno da klub iziđe iz finansijske krize.

Zato su u Juventusu navodno spremni da za "samo" 70.000.000 evra prodaju Ronalda, koji ima enormna primanja od čak preko pola miliona nedeljno ili, na godišnjem nivou, više od 30.000.000 evra.

Postoji mnogo klubova u Evropi, koji bi mogli da plate Ronalda, međutim, pitanje je šta nas čeka kad prođe kriza izazvana korona virusom i hoće li fudbalski klubovi nastaviti da prave tako basnoslovne transfere, o čemu je nedavno govorio Uli Henes, čuveni direktor Bajern Minhena.

Sigurno je jedino da je Ronaldo veliki majstor i da bi mnogi klubovi rado koristili njegovo umeće na terenu, ali za pola miliona evra nedeljno - jako teško.

Portugalac je dodatno "dolio ulje na vatru" kupovinom - u ovom trenutku pandemije korona virusa - novog super automobila Bugati, koji je inače limitirano izdanje za "tričavih" 8.5 miliona funti, o čemu piše nemački "Bild".

Ovaj automobil je jedan od samo deset modela ikad napravljenih! 

Vrlo je moguće da nas čeka buran prelazan rok u vezi sa Kristijanom Ronaldom narednog leta (ili kada god bude, jer se i dalje ne zna hoće li i kada prvenstva biti nastavljena). 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci