Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Fudbal
01.08.2022. • 11:58

MILENKOVIĆ I VLAHOVIĆ OPET ZAJEDNO: Juventus pregovara sa Fiorentinom

Guliver, Gabriele Maltinti/Getty Images Europe
"Stara dama" seda za sto sa Ramadanijem i klubom iz Firence

Nikola Milenković mogao bi u naredna dva dana da se ponovo nađe u istoj svlačionici sa Dušanom Vlahovićem. Ako je srpski štoper bio domaćin napadaču kada je stigao iz Partizana, onda će Vlahović sada biti taj koji će provesti saigrača iz selekcije Srbije kroz odaje Juventusa!

Fiorentina je dala rok Milenkoviću i njegovom agentu Faliju Ramadaniju do kraja nedelje da ili nađe klub ili produži saradnju na još dve godine i sve strane su se složile sa tim planom. 

Prema pisanju medija, Juventus je juče kontaktirao Ramadanija kako bi se danas i sutra selo za sto sa Fiorentinom i završio transfer Srbina u redove kluba iz Torina.

Dovođenjem Glejsona Bremera, Juventus nije u potpusnosti rešio pitanje štoperskog para jer je kapiten Leonardo Bonući već na zalasku karijere. Uz to je i Danijele Rugani izrazio želju da ode u Empoli kako više ne bi bio samo druga zamena, pa Juventus mora da kupi klasu od defanzivca.

Fiorentina je već istakla cenu od 15 miliona evra, što je mnogo manje u ondosu na pre godinu dana kada su tražili duplo više novca. Videćemo kako će reagovati Juventus.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci