Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 06:00
RNL-Kadetten Schafhausen
arenasport2
Na programu od 06:00
Atalanta - Verona
arenasport3
Na programu od 06:00
Santa Clara - Porto
arenasport4
Na programu od 06:00
Epizoda 02
Otvori pretragu
Fudbal
31.03.2020. • 16:09

Letos stigao kući, uskoro odlazi - kraj ljubavi Balotelije i Breše?

Marco Luzzani/Getty Images Europe
Rukovodstvo Breše na čelu sa Masimom Čelinom planira da proda Super Marija

Mario Baloteli prošlog leta je stigao kući, u Brešu, na period od tri godine, ali lako može da se dogodi da već u narednom prelaznom roku (kad god do njega dođe) promeni sredinu.

Navijači kluba koji se vratio u Seriju A nakon osam godina očekivali su više od Super Marija, koji je na 19 utakmica postigao pet golova.

Učinak je to koji nije zadovoljio tifoze kluba sa Rigamontija, ali ni rukovodstvo na čelu sa Masimom Čelinom, koje planira da proda Balotelija, kojem je Breša treći italijanski klub u seniorskoj karijeri (nastupao za milanske večite rivale).

Nezadovoljan je, prema navodima Gazete delo sport, i sam Baloteli, koji, kako ističe ovaj list, nije osetio dovoljnu podršku klupskog menadžmenta u trenucima kad se suočavao sa rasističkim vređanjem od strane pristalica Verone, u novembru prošle godine na Bentegodiju.

Inače, u trenutku prekida Serije A nastalog usled pandemije koronavirusa, Breša je zauzimala poslednje mesto na tabeli uz samo 16 bodova iz 26 utakmica, te je za sigurnom zonom 12 kola pre kraja zaostajala devet bodova.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci