Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Kristijano Ronaldo
Fudbal
30.11.2022. • 10:18

RONALDO IDE U ARABIJU: Godišnja plata 200 miliona

Kristijano Ronaldo
(MN Press)
Ugovor će biti potpisan na dve i po godine

Portugalac Kristijano Romaldo slobodan je igrač nakon raskida ugovora sa Mančester junajtedom, a njegov naredni klub bi trebalo da bude Al Nasri iz Saudijske Arabije, prenosi španska Marka.

Prema tvrdnjama jednog od najuglednijih listova na Iberijskom poluostrvu, dve strane su se dogovorile da potpišu dvoipogodišnji ugovor, a Ronaldo bi godišnje trebalo da zarađuje neverovatnih 200 miliona evra.

Ponuda bogatog kluba bila je toliko velika da Portugalac nije mogao da je odbije, a s druge strane, nijedan drugi klub iz Evrope ili Sjedinjenih Američkih Država nije mogao da joj parira.

Al Nasri je jedan od najvećih klubova u Saudijskoj Arabiji i sa klupe ga predvodi Rudi Garsija, a na domaćim utakmicama uvek ima oko 25.000 navijača.

Ostalo je još samo da dve strane ozvaniče saradnju, što bi trebalo da se dogodi po okončanju Svetskog prvenstva u Kataru, gde se Ronaldo nalazi sa selekcijom Portugala sa kojom je obezbedio plasman u osminu finala i biće rival Srbiji ukoliko "orlovi" u petak (20, TV Arena 1 Premium) savladaju Švajcarsku.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci