Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Kristijano Ronaldo
Fudbal
15.11.2022. • 09:17

NAVIJAČI SU U PRAVU, GLEJZERI MORAJU DA IDU: Ronaldu udario i na gazde Junajteda

Kristijano Ronaldo
Profimedia
Portugalac tvrdi da američki vlasnici uništavaju Mančester junajted

Intervju Kristijana Ronalda za engleski tabloid "San" izazvao je mnogo bure u svetu fudbala, čelnici Mančester junajteda su najavili da će ga kazniti sa milion funti, a sada se pojavio i deo razgovora koji se odnosi upravo na njih.

Naime, prva zvezda kluba sa "Old Traforda" je naglasila da američki vlasnici kluba uopšte ne mare za interese Mančestera junajteda, već da ih isključivo zanima profit.

"Navijači Mančester junateda su sve vreme bili u pravu i dužni su da znaju istinu. Oni su uvek uz klub i treba da znaju kako Glejzere ne zanima klub u sportskom smislu Ne, njih interesuje samo kako da zarade. Mančester junajted je za njih krava muzara", rekao je Portugalac i otkrio da nikada nije razgovarao ni sa jednim članom ove porodice:

"Nikada niko od njih nije razgovarao sa mnom. Oni su sve prebacili na predsednika i sportskog direktora kluba, a oni se ne mešaju u rad. Mančester je trenutno u takvom stanju da će mu biti jako teško da dođe na nivo Sitija, Liverpula ili Arsenala".

Iako mnogi tvrde da je Ronaldo odlučio da izađe u javnost je rne igra i potrebna mu je medijska pažnja, sam prvotimac Junajteda otkriva da to nije istina.

"Svi znaju da volim ovaj klub, zato sam se i vratio i zbog toga sve ovo i govorim. Manečster mora da krene dalje, ali stanje u kojem se sad nalazi nije dobro. U klubu mora da vlada porodična atmosfera i ljudi moraju da veruju jedni drugima. A to ovde nije slučaj. Primera radi, meni nisu verovali kada sam im rekao da sam odveo dete u bolnicu. To nije dobro", rekao je Ronaldo.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci