Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport2
Na programu od 09:30
KOTV Weekly
arenasport3
Na programu od 08:30
Flensburg - Melsungen
arenasport4
Na programu od 09:30
Epizoda 33
Otvori pretragu
Fudbal
30.06.2020. - 11:19

Petko je znao da bitku života neće dobiti: Nažalost, bio je u pravu

Marko Metlas/© MN press, all rights reserved

Ilija Petković predosetio je svoju smrt. Jedan od najboljih fudbalera Srbije i Jugoslavije pred odlazak u bolnicu imao je crne slutnje i one su se, na veliku žalost i tugu, obistinile.

Direktor OFK Beograda Božidar Milenković otkrio je u razgovoru za "Novosti" šta mu je popularni Petko reko kada su se poslednji put videli.

 

"Petka sam poslednji put video pre desetak dana, dan pre nego što ga je sin Dušan hitno odvezao u Urgentni centar. Došao sam do lifta njegove zgrade, videlo se da nije dobro. Izgovorio mi je nešto strašno, što ću pamtiti do kraja života. Samo je kratko rekao: "Milence, umreću ti...", ispričeo je čelnik "romantičara".

Nekoliko dana kasnije, 27. juna, stigla je strašna vest. Ilija Petković je preminuo...

"Petko je bio od onih tipova koji je za ruku odmah uzimao nekog sebi bliskog i vodio ga po lekarima, ako bi taj neko imao kijavicu. Brinuo je o svima nama kao da nam je brat ili otac. Sada, kada je muka pritisla njega, kao da nije odreagovao kako treba. Mnogo mi je teško da pričam o svom prijatelju sa kojim sam u stvari imao bratski odnos sve do poslednjeg dana njegovog života" rekao je Milenković.

 

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci