Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 23:00
Lille - Milan
arenasport2
Na programu od 23:15
River Plate (URU) - Uni. Catolica (CHI)
arenasport3
Na programu od 23:00
Barça - THW Kiel
arenasport4
Na programu od 23:00
Chemik Police - Novara
Otvori pretragu
Sija od ponosa: Dejan Stanković
Fudbal
29.10.2020. • 22:37

STANKOVIĆ PONOSAN: Ovo je Zvezda koju želim!

Sija od ponosa: Dejan Stanković
YouTube/screenshot
Trener crveno-belih blista posle pobede nad Slovanom od 5:1

Pet golova u mreži Slovana, a moglo je da ih bude i više!

Uživao je Dejan Stanković u partiji svojih fudbalera koji su razbili Čehe i istakli ozbiljnu kandidaturu za proleće u Evropi. Ovoga puta "Mister" nije mogao da bude na klupi zbog crvenog kartona, tako da je iz VIP lože posmatrao meč...

- Jedno lepo veče za svakog zvezdaša - kazao je Dejan Stanković na konferenciji za medije i čestitao svim igračima, članovima stručnog štaba, zaposlenima u klubu.

- Ovo je put koji smo zacrtali i nećemo od njega odustati. Mnogo dobro smo spremili utakmicu, do detalja, znali su sve kako treba da rade i šta da rade. I onda vam se desi ovakvo veče… Ne mogu da prestanem da žalim što nije bilo navijača. Da su igrali pred 55 hiljada zvezdaša, ne znam šta bi bilo! - kazao je Stanković i rekao da jedva čeka da se vrate navijači na tribine.

- Jedva čekam ovo da prođe, da se vrate navijači. To su moji lavovi i veliki ljudi. Uživamo još večeras i sutra se odmah okrećemo novim utakmicama.

Šta je rekao igračima posle meča?

- Preponosan sam na njih. Zaslužili su ovakvu utakmicu, poštuju dres i navijače. To je potvrda zalaganja i odricanja, idemo dalje, nekad će biti teško, nekad lepo… Znamo kako radimo", kazao je Dejan Stanković kome je ovo bila najbolja utakmica u trenerskoj karijeri do sada. Ovo je Zvezda kakvu želim. Imamo čist i direktan odnos, prijateljski, rastemo iz dana u dan i ko želi to može da vidi. Mi smo i protiv Javora morali da pobedimo, umemo da istrpimo i kritiku, iščistimo glavu i da pobedimo Liberec. Znamo da se nosimo s tim. Ovako treba da funkcionišemo, rekao sam im da ću biti još gori, vidimo da možemo još bolje!.

Već narednog četvrtka (5. novembar) Zvezda igra protiv Genta na "Marakani".

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci