Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 07:30
Classic matches 10
arenasport2
Na programu od 07:30
Atalanta - Napoli
arenasport3
Na programu od 07:30
05. Epizoda
arenasport4
Na programu od 07:45
Best of 2016/17
Otvori pretragu
Fudbal
18.02.2020. - 10:41

Novi RAT oko Pogbe, Rajola prozivao Solskjera: Ja bih brinuo na tvom mestu!

Alexander Hassenstein/Getty Images/Guliver
Agent francuskog fudbalera ponovo pravi probleme...

Postaje vruće u Mančesteru, ali sa one "crvene strane"! I da, ponovo je u centru pažnje Pol Pogba, iako ništa direktno nema veze sa njim.

Radi se o sukobu Mina Rajole i Olea Gunara Solskjera!

Agent francuskog fudbalera je ponovo uradio ono što najbolje ume i "zakuvao čorbu" svojim izjavama na račun menadžera Mančester junajteda. Ipak, vratimo se par dana unazad.

Pogbe već dugo nema na terenu zbog mučenja sa povredama, a kada je Solskjer bio upitan o njegovom povratku na teren, osvrnuo se na komentare Mina Rajole.

Poznati "superagent" je ranije izjavio da je Italija Pogbin dom i da će razmisliti o Juventusu ukoliko ga oni budu tražili narednog leta.

"Nisam pričao sa Minom, to je sigurno. I ne, nisam seo sa Pogbom da mu kažem da kaže Minu šta treba da kaže. Pol je naš igrač, a ne Minov", bio je Solskjerov odgovor na nedavnoj konferenciji za medije.

Nije se dugo čekao odgovor Mina Rajole. Na svom Instagram profilu se nije suzdržavao.

"Pol nije moje i sigurno nije Solskjerovo vlasništvo. Pol je Pola Pogbe. Odavno ne možete da imate ljudsko biće u svom vlasništvu. Nadam se da Solskjer ne želi da kaže da je Pol njegovo vlasništvo", započeo je Rajola svoje "saopštenje" pre nego što je nastavio.

"Ali pre nego što Solskjer komentariše stvari koje ja pričam, on bi morao da se bolje informiše o stvarima koje su bile rečene. Ja sam slobodan građanin koji može da misli i ističe svoje misli. Do sada sam možda bio fin prema njemu. Solskjer bi samo trebalo da zapamti reči koje je letos rekao Polu", aludirao je Rajola na nešto što očigledno nije poznato široj javnosti.

Nije se tu zaustavio i nastavio je sa oštrijim rečima.

"Solskjer je frustriran iz nekih drugih razloga i sada brka neke stvari. Mislim da Solskjer ima drugih stvari zbog kojih bi trebalo da brine. Bar bih ja brinuo da sam na njegovom mestu!"

Čekamo epilog i odgovor Norvežanina, ali očigledno je da Rajola želi da stvori prostor svom igraču za eventualni veliki transfer narednog leta...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paul is not mine and for sure not Solskjaer’s property, Paul is Paul Pogba’s. You cannot own a human being already for a long time in the UK or anywhere else. I HOPE Solskjaer DO NOT WANT TO SUGGEST THAT PAUL IS HIS PRISONER. ⠀ ⠀ BUT BEFORE Solskjaer makes comments about things I say he should inform himself better about the content of what has been said. ⠀ ⠀ I am a free citizen who can think and express my thoughts. Until now I was maybe to nice to him. Solskjaer should just remember things that he said in the summer to Paul. ⠀ ⠀ I think Solskjaer may be frustrated for different reasons and is now mixing up some issues. ⠀ ⠀ I think that Solskjaer has other things to worry about. ⠀ AT LEAST IF I WAS HIM I WOULD.

A post shared byMino Raiola(@minoraiola) onFeb 17, 2020 at 11:14am PST

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci