Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 17:00
Sarajevo - Radnik
arenasport2
Na programu od 18:00
U obruču
arenasport3
Na programu od 18:45
Veszprem - Kiel
arenasport4
Na programu od 18:45
Aalborg - Barca
Otvori pretragu
Fudbal
24.03.2020. • 09:32

Kakav je CAR Huan Mata!

Guliver/Getty Images/Catherine Ivill, Catherine Ivill/Getty Images Europe
Fudbaler Mančester junajteda bi mogao da ispuni snove jednom klincu.

Svima nam pada teško da dane i dane provodimo u karantinu, ali stručnjaci su rekli da tako mora. Naše je da poslušamo, kako bi se trenutna situacija što pre završila, a Huan Mata najavljuje neke lepe stvari kada sve prođe.

Njega je oduševio snimak dečaka koji sam vežba kako bi postao bolji golman i spreman je da mu pomogne u tome!

Snimak koji u poslednje vreme kruži tviterom naterao je Španca na jedno krupno obećanje. Kada sve ovo prođe, on i dečak sa snimka će zajedno vežbati slobodne udarce. Prvotimac Junajteda da ih šutira, a možda budući golman istog tima da ih brani.

Na snimku koji je na tviter postavila dečakova majka, vidi se mladi golman koji bacanjem lopte o zid sam sebi stvara prilku za odbranu. Pošto je jedinac, a u karantinu je kao i svi mi, nema mnogo izbora. Ipak, želi da bude što bolji kada epidemija prođe.

Među prvima se javio Ben Foster, golman Votforda, koji je takođe spreman da pomogne dečaku u građenju karijere. Još uvek nije siguran kako, ali ne sumnjamo da će neki zajednički trening pomoći na putu ka ostvarenju snova.

Do tada, ostaje nam da budemo u svojim kućama i da sačekamo da korona virus prođe. Budite kao Ben Foster, Huan Mata i dečak koji mašta o velikoj golmanskoj karijeri. Ostanite kod kuće.

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci