Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 05:00
Monaco - PSG
arenasport2
Na programu od 05:00
Kielce - Montpellier
arenasport3
Na programu od 05:30
Srbija - SAD
arenasport4
Na programu od 06:00
Best of 2016/17
Otvori pretragu
Fudbal
03.07.2020. - 16:23

Doveden da energijom doprinese fudbalskoj viziji Partizana

MN Press
Savo Milošević i Miloš Vazura o angažovanju bivšeg selektora.

Fudbaleri Partizana u subotu počinju pripreme za sezonu 2020/21, a na okupljanju ih čeka novo lice u stručnom štabu.

Umesto Milana Đuričića Đumija za najbližeg saradnika Sava Miloševića angažovan je Radovan Ćurčić.

Najavio je MONDO to u četvrtak, a dan kasnije stigla i zvanična potvrda.

"Zaista mi je veliko zadovoljstvo što sam došao u klub kao što je Partizan. Ne samo da ću raditi sa meni izuzetno dragim ljudima, već što je ovo sredina koja uvek teži najvišim ciljevima", kratak je bio Ćurčić za klupski sajt.

Savo Milošević se zahvalio svom dosadašnjem asistentu i najavio šta očekuje od novog najbližeg saradnika u stručnom štabu.

"Prvo bih želeo da se zahvalim Milanu Đuričiću - Đumiju na sjajnoj saradnji i profesionalnom odnosu koji imamo ne samo tokom ovog mandata u Partizanu, već godinama unazad kroz različite selekcije FSS. Đumi je pre svega prijatelj i neko sa kim smo svi mi delili i uspehe i boli poslednjih godinu i po dana, jurišali na derbije, osvajali prošle godine zajedno Kup, ušli u Evropu. Stoga je njegov doprinos našoj zajednici ogroman", istakao je trener crno-belih i dodao:

"Shodno i promenama koje sam najavio, izuzetno sam srećan što se Radovan Ćurčić priključio našem stručnom štabu, jer sam siguran da će svojom energijom i znanjem doprineti našoj fudbalskoj viziji".

O dolasku bivšeg selektora u klub govorio je i generalni direktor Miloš Vazura.

"Jutros smo potpisali ugovor sa mladom nadom našeg kluba i siguran sam budućim asom Nikolom Štulićem, a potom paraf na ugovor, sa još većim zadovoljstvom, stavljamo na buduću saradnju sa trenerom i nekadašnjim selektorom reprezentacije Srbije Radovanom Ćurčićem. Partizan sutra kreće sa zvaničnom prozivkom i pripremama za novu sezonu, te se upravo i dolazak gospodina Ćurčića poklapa sa našim ambicijama i ciljevima".

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci