Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Erhan Mašović
Fudbal
01.05.2022. • 23:00

BOHUMOV DVOJAC NA RADARU: Bratislav Živković gledao Mašovića i Pantovića

Erhan Mašović
(MN Press)
Selektor ne mora da brine pred Svetsko prvenstvo

Teška povreda Uroša Spajića, unela je pometnju u sastav nacionalnog tima koji predvodi selektor Dragan Stojković Piksi. Kako ništa ne bi bilo prepušteno slučaju, dok se prati oporavak defanzivca, Stojković i Fudbalski savez Srbije prate i igre ostalih igrača, kako na defanzivnim, tako i ostalim pozicijama.

Selektorovi saradnici su protekle nedelje pratili mečeve srpskih igrača širom Evrope, a glavni fokus je bio na Amsterdam i Dortmund.

Direktor "A" reprezentacije Stevan Dika Stojanović i tim menadžer "A" selekcije Nemanja Filipović bili su u Holandiji, te su uživali u partiji Dušana Tadića, dok je pomoćnik selektora Bratislav Živković gledao meč Borusije iz Dortmunda i Bohuma.

U gostujućem sastavu igrali su Erhan Mašović i Miloš Pantović.

Obojica su odigrali ceo meč u iznenadnoj i velikoj pobedi protiv favorita (4:3), a Pantović je upisao pogodak i asistenciju. Imao je šta da vidi Živković, te će ovi igrači sigurno u budućnosti moći da očekuju poziv.

Zanimljivo je bilo i u Amsterdamu, gde su Stojanović i Filipović gledali kapitena Tadića, koji je pobedu Ajaksa rezultatom 3:0, obeležio sjajnim pogotkom.

Nakon meča, srpska delegacija je razgovarala sa Tadićem, a tema su bili predstojeći mečevi u Ligi nacija, gde Srbiju tokom juna očekuju čak četiri meča.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci