Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 00:00
Benfica - Standard Liège
arenasport2
Na programu od 00:00
Gent - Hoffenheim
arenasport3
Na programu od 00:30
Milan - Sparta Praha
arenasport4
Na programu od 00:00
Real Sociedad - Napoli
Otvori pretragu
Fudbal
18.09.2020. • 12:58

BEJL SAMO ŠTO NIJE, TOTENHEM IMA DETALJAN PLAN VRAĆANJA U FORMU: Velšaninu će trebati do mesec dana da se vrati u formu

Guliver/Denis Doyle/Getty Images
Na sve misle u Totenhemu, napravljen je i detaljni plan

Totenhem i Garet Bejl samo što nisu postigli dogovor. Velšanin je otputovao u London, zakazao partiju golfa sa predsednikom Dajelom Levijem, ali i lekarske preglede i sada se samo čeka ozvaničenje povratka.

U međuvremenu, isplivavaju i drugi detalji. Jedan od njih je da će Totenhem staviti Bejla na program intenzivnog treninga, kako bi ga što pre vratio u odgovarajuću takmičarsku formu, a taj proces će trajati četiri nedelje!

Bejl i dalje oseća posledice manje povrede kolenea, koju je pokupio tokom reprezentativnog okupljanja sa Velsom ovog meseca, zato mu treba toliko vremena.

Zvezda Real Madrida će morati da uradi mnogo više od pukog ozdravljenja, jer je od februara do sada u klubu i reprezentaciji odigrao tek 215 minuta fudbala.

Spursi su spremili detaljan plan da ga vrate na 100 odsto spremnosti, a da bi došao na 100 odsto trebaće mu do četiri nedelje.

Ostaje da se vidi da li će Žoze Murinjo ubacivati ovog 31-godišnjaka kad se oporavi od povrede kolena i počne da gradi formu. Spurse čeka pakleni raspored, tako da će trener morati da izvlači maksimum iz svoje ekipe.

Engleski mediji pišu da je ugovor potpisan na godinu dana, u pitanju je pozajmica.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci