Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 00:00
Best of
arenasport2
Na programu od 00:00
Best of
arenasport3
Na programu od 00:00
Najveći derbiji
arenasport4
Na programu od 23:45
Best of
Otvori pretragu

Uslovi korišćenja

Korišćenjem tvarenasport.com ili tvarenasport.hr (u daljem tekstu: web sajt), prihvatate ove Uslove korišćenja kao i pravno obavezujući odnos koji se konstituiše između vas kao posetioca i kompanije HD-Win d.o.o. Beograd, koja je vlasnik ovog web sajta.

Svi sadržaji objavljeni na sajtu su u isključivom vlasništvu HD-Win d.o.o. i/ili su u vlasništvu njegovih povezanih lica, i/ili su u vlasništvu poslovnih partnera HD-Win d.o.o, te se mogu jedino i isključivo koristiti za ličnu upotrebu i u nekomercijalne svrhe.

Nije dozvoljeno umnožavanje, reprodukovanje, javno prikazivanje ili distribuiranje sadržaja ili bilo kog dela sadržaja sa sajta, bez prethodnog odobrenja ili pisane saglasnosti kompanije HD-Win d.o.o.

Sadržaj sa web sajta kao i svi delovi sadržaja predstavljaju zaštićeno autorsko pravo koje pripada HD-Win d.o.o, odnosno isti je u režimu zaštićenog autorskog prava trećih lica koja su prenela pravo korišćenja istih na kompaniju HD-Win d.o.o.

Intelektualna svojina, uključujući sve zaštićene znakove, logo znakove, tekstove, podatke, fotografije i/ili grafizme, je u isključivom vlasništvu kompanije HD-Win d.o.o. ili je u vlasništvu trećih lica koja su prenela pravo korišćenja istih na kompaniju HD-Win d.o.o.

Nepoštovanje uslova korišćenja, odnosno neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sadržaja dostupnog na sajtu, smatra se povredom autoskog prava u skladu sa odredbama postojećeg Zakona o autorskom i srodnim pravima, te podleže mаterijаlnom i krivičnom gonjenju.

Kompanija HD-Win d.o.o. zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni uslove korišćenja i neće biti odgovorna ni za kakve moguće posledice proizašle iz promena uslova korišćenja. Promene uslova korišćenja stupaju na snagu u trenutku objavljivanja. 

 

ODRICANJE I OGRANIČENJE OD ODGOVORNOSTI

Sadržaj koji se nalazi na sajtu ili bilo koji deo predmetnog sadržaja ne može se smatrati ponudom ili pozivom na kupovinu bilo koje imovine ili prava, niti se isti ima ili može smatrati dovoljnom informacijom za donošenje značajnih ličnih, finansijskih ili poslovnih odluka.

Celokupan sadržaj, koji pored intelektualne svojine uključuje i objavljivanje informacija, mišljenja, analiza, zaključaka, prognoza i projekcija, podložan je izmenama, koje su u isključivoj nadležnosti kompanije HD-Win d.o.o.

 

OBAVEZE POSETILACA WEB SAJTA

U cilju efikasnog, bezbednog i neometanog korišćenja sadržaja koji se nalazi na web sajtu nije dozvoljeno:

a) objavljivanje, slanje, razmenjivanje i prenošenje sadržaja koje je u suprotnosti sa važećom zakonskom regulativom;

b) objavljivanje, slanje, razmenjivanje i prenošenje uvredljivog, vulgarnog, pretećeg, rasističkog ili šovinističkog sadržaja, kao i sadržaja koji na bilo na bilo koji način može da prouzrokuje štetu bilo kom licu;

c) objavljivanje, slanje, razmenjivanje i prenošenje informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo prouzrokovati štetu drugim licima;

d) lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime, drugog, pravnog ili fizičkog lica;

e) manipulisanje i zloupotreba identifikatorima da bi se prikrilo poreklo sadržaja koji se objavljuje, šalje, razmenjuje ili prenosi;

f) objavljivanje, razmena i slanje neželjenog sadržaja korisnika bez njihovog pristanka ili traženja, kao što su promotivni materijali, reklamne poruke, spam poruke, lančana pisma, promotivni i reklamni materijali koji sadrže lažne informacije, navode ili tvrdnje koje mogu zavarati korisnike;

h) objavljivanje, slanje, razmenjivanje i prenošenje sadržaja s virusima ili sličnim fajlovima ili programima izrađenima u svrhu uništenja ili ograničenja rada bilo kojega softvera i/ili hardvera kao i telekomunikacijske opreme;

i) prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca sajta.

Kompanija HD-Win d.o.o. zadržava pravo da ukloni sadržaj koji smatra neprimerenim ili nije u skladu sa uslovima korišćenja. Korisnici preuzimaju odgovornost za svaku štetu koja je posledica njihovih aktivnosti.

 

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari posetilaca predstavljaju važan segment u okviru rada i funkcionisanja web sajta, tako da kompanija HD-Win d.o.o. podstiče i daje prednost komentarima sa konstruktivnim i kvalitetnim sadržajem.

Kompanija HD-Win d.o.o. ne garantuje za tačnost, poreklo, verodostojnost i kvalitet sadržaja komentara.

Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja mišljenje, oduku ili stav kompanije HD-Win d.o.o, tako da tekstualni sadržaj komentara isključivo predstavlja mišljenje i stav autora komentara.

Autor komentara u svemu garantuje da je celokupan sadržaj komentara u isključivom vlasništvu autora, tako da sadržaj komentara nesmetano može da bude objavljen na sajtu.

Kompanija HD-Win d.o.o. zadržava pravo objavljivanja, reprodukovanja i distribucije sadržaja komentara autora, i to bez bilo kakve obaveze odnosno naknade prema autoru, kao i bez bilo kakvog ograničenja u prostoru i vremenu.

Autor komentara je isključivo odgovoran za sadržinu i autorska prava u okviru sadržaja komentara, te kompanija HD-Win d.o.o. nema bilo kakvu odgovornost prema trećim licima. U tom smislu, ukoliko treće lice podnese zahtev za naknadu nastale štete protiv kompanije HD-Win d.o.o, autor će biti u obavezi da nadoknadi svaku vrstu štete kompaniji HD-Win d.o.o.

Kompanija HD-Win d.o.o. zadržava pravo izbora, neobjavljivanja i brisanja komentara, kao i pravo postmoderacije komentara koji će biti objavljeni.

U svakom slučaju, nije dozvoljeno objavljivanje komentara koji sadrže informacije, podatke, mišljenja i ideje kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti.

Kompanija HD-Win d.o.o. zadržava pravo da ne objavi ili da obriše komentare koji podstiču govor mržnje, ili sadrže psovke i uvrede,

Kompanija HD-Win d.o.o. zadržava pravo da ne objavi ili pravo da obriše komentare koji se negativno, uvredljivo ili neprijatno odnose na uredjivačku politiku sajta.

 

 

ARENA SPORT PORTAL

Firma HD-Win d.o.o. posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Arena sport Portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Arena sport Portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice. Arena sport Portal sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost i Arena sport Portal se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem. Pristup Arena sport Portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

 

LINKOVI NA SPOLJNE STRANICE

Arena sport Portal sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Arena sport Portal linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala. Modifikovanje i promene pravila Arena sport Portal zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama Arena sport Portal može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu. Korišćenjem bilo kog sadržaja na Arena sport Portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.