• VIŠE
    _
  • ENG
/ Vesti
Izdvajamo
Nemanja Obradović: Šansa protiv Skandinavaca
Izvor: Mondo | Autor: mondo.rs | Postavljeno: 10.01.2018.
Gulliver/Getty images, Alex Grimm
Nemana Obradović kaže da je šansa Srbije za prolaz u drugi krug Evropskog prvenstva u Hrvstakoj protiv Švedske i...

Srednji bek reprezentacije Srbije, Nemanja Obradović, bio je odličan u prvom poluvremenu drugog kontrolnog meča protiv Slovenije.

Srbija je u Velenju doživela poraza od "zmajčeka", ali bez glavne rotacije, što je kombinovanom sastavu "orlova" stvorilo puno problema u drugom poluvremenu i dovelo do ubedljivog poraza 33:25.

Obradović je upravo u činjenic da nisu igrali Nenadić, Šešum, Vujin, Marsenić, Vujić, Đorđić i golman Cupara video razloge poraza dva dana pred početak EURA.

"Za toliko smo imali snage bez glavne rotacije", rekao je srednji bek Srbije, a preneo je zvanični sajt RSS.

"Momci su odmarali za tu prvu utakmicu. Važno je da smo se borili i da smo mi iz drugog plana pokazali da možemo dosta, pogotovo u odbrani. Iako smo izgubili sa ovom razlikom, nismo se predavali do kraja. Očekujem da damo maksimum na EP 2018, biće teško i nama i Hrvatima u prvom meču", ocenio je Obradović.

On u Splitu na otvaranju prvenstva očekuje neizvesnu utakmicu.

"Ako se budemo borili kao danas, sigurno će biti dobra utakmica sa Hrvatskom. Imamo tri meča, ne obaziremo se samo na jednu utakmicu... Veće su nam šanse u preostale dve. Daćemo maksimum, pa ćemo videti za šta je to dovoljno", podvukao je odlični Nemanja Obradović.

<< NAZAD