• VIŠE
    _
  • ENG
/ Vesti
Izdvajamo
PARTIZAN pred Superligu: Ambicije uvek najveće
Izvor: Mondo | Autor: mondo.rs | Postavljeno: 20.04.2017.
MN Press
"Partizan ima obavezu da uvek ima najviše ciljeve u svakom takmičenju. Koliko je to realno u ovom trenutku s obzirom...

Košarkaši Partizana počinju takmičenje u Superligi Srbije u petak, 21. aprila od 20 časova kada u dvorani "Aleksandar Nikolić" dočekuju Vršac.

Umesto prvog trenera Aleksandra Džikića, koji je bio sprečen da dođe, očekivanja pred start još jednog takmičenja, na zajedničkoj konferenciji za novinare trenera učesnika ove lige, govorio je njegov pomoćnik Nenad Čanak, poručujući da su ambicije Partizana uvek najviše.
 

 

"Partizan ima obavezu da uvek ima najviše cilejve u svakom takmičenju. Koliko je to realno u ovom trenutku, s obzirom na konkurenciju, videćemo krajem juna. Neobična situacija, počinje nova liga, neke ekipe su odigrale pozamašan broj utakmica, pre svega Zvezda, mi i Mega, ali šta je tu je. Partizan ima najveće ambicije, znamo i kvalitet rivala, kažem, videćemo krajem juna šta će biti", rekao je Čanak.

Protiv Vršca, najverovatnije, neće igrati Uroš Luković. 

"Luković je van stroja, videćemo na koliko. Ima problem sa stopalom. Ima još sitnih povreda koje su karakteristične za ovaj deo sezone ali ništa ozbiljno", izjavio je pomoćni trener crno-belih. 

Pred sutrašnji meč sa ekipom Vršca, Čanak je istakao da Partizan ima ulogu favorita.

"U prvom kolu sigurno da smo favoriti, igramo kod kuće protiv ekipe koju nećemo potceniti. Spremamo se najozbiljnije, imali smo i vremena da tretiramo protivnika kao da je najveći mogući rival i nadam se da ćemo pobedom otvoriti Superligu", rekao je Čanak.     

Već u 2. kolu ovog takmičenja, u utorak, 25. aprila, očekuje nas veliki derbi: Crvena zvezda mts - Partizan NIS.

<< NAZAD