• VIŠE
    _
  • ENG
/ Vesti
Izdvajamo
"Morača" PREMALA!
Izvor: Mondo | Autor: mondo.rs | Postavljeno: 12.04.2018.
Za utakmice finala plej-ofa ABA liga Budućnost - Crvena zvezda vlada nezapamćeno interesovanje. "I hala od 10.000...

MONDO/Predrag Vujić

Košarkaška groznica u glavnom gradu Crne Gore!

Budućnost i Crvena zvezda odigraće naredna dva meča finala plej-ofa u hali "Morača" u Podgorici (petak i subota), koja je, sudeći prema onome što kažu u podgoričkom klubu, nedovoljno velika.

Klubu se sa upitima za rezervacije karata do sada obratilo više od 8.000 građana, a očekivano je da će trebovanje karata preći 10.000, a sva se odnose na komplet karata za obe utakmice.

Imajući u vidu 300 godišnjih karata (koje su vlasnici istih kupili na početku sezone), kao i 1.200 karata za firme - sponzore kluba, jasno je da je nemoguće izaći u susret svim zainteresovanima koji žele da prisustvuju utakmici, kažu u podgoričkom klubu.

S obzirom na ovakvo, nezapamćžno interesovanje i zahteve za rezervacijom karata, uprava KK Budućnost obavestila je javnost da u slobodnoj prodaji neće biti ulaznica za predstojeća dva meča finalne serije plej-ofa ABA lige.

Na osnovu trenutne potražnje izvesno je da bi publika koja želi da prisustvuje mečevima Budućnost - Crvena zvezda ispunila gradski stadion u Podgorici!

"Ovim putem koristimo priliku da uputimo poruku navijačima Crvene zvezde da zbog lične bezbednosti ne unose na utakmicu navijačke rekvizite i obeležja svog kluba", navodi se u saopštenju.


<< NAZAD