• VIŠE
    _
  • ENG
/ Vesti
Izdvajamo
Ivanović: Mogao je da uđe šut, ali zaslužili smo
Izvor: Mondo | Autor: mondo.me | Postavljeno: 13.04.2018.
"U subotu ulazimo u meč kao da je 0:0".

MONDO/Nikoleta Vukčević

Veliko slavlje na tribinama "Morače" nije se nakon pobede u trećem meču finala ABA lige prenelo i u svlačionicu Budućnosti. Ponajviše zaslugom šefa struke "plavih" Aleksandra Džikića, koji je odmah u tunelu stišao euforiju u svom timu.

Slavljeničke note nisu se tako mogle čuti u prvim komentarima "plavih" nakon velike pobede u Morači. 

"Nismo dobro počeli, kao da smo bili stegnuti a u finalnoj seriji ne sme da bude tako. U drugom poluvremenu smo odigrali čvršće, oterali Zvezdine bekove na 8-9 metara... Na kraju, bio je to meč na jednu loptu koji se završio srećno po nas“, prokomentarisao je odmah nakon utakmice Ivanović.

On je uveravao da će Budućnost sve učiniti kako bi izbegla eventualnu majstoricu.
 


 

"U Beogradu bi nam bilo deset puta teže. Zato nam je potreban restart i da odigramo mnogo bolje nego što smo večeras", rekao je Ivanović.

Kapiten "plavih" Suad Šehović priznao je da je njegov tim imao sreće u trećem meču ali i da je sreću zaslužio.

"Bila je ovo utakmica dostojna velikog finala. Ovakav meč smo i očekivali. U prvom poluvremenu smo bili slabiji u odbrani, što potvrđuje veliki broj otvorenih šuteva Zvezde. To smo u nastavku popravili i završilo se dobro. Mogao je, istina, da uđe ovaj zicer Lesora na kraju ali zaslužili smo pobedu”, rekao je Šehović.

Kapiten Budućnost je posebno pohvalio navijače.

"Bili su nam vetar u leđa i kada nas nije išlo, kad smo gubili sa 6-7 poena… Na kraju se sreća osmehnula nama. Ostalo je sada da se dobro odmorimo i odigramo još hrabrije i jače i da uzmemo titulu”, rekao je Šehović, uz opasku da će u četvrtom meču Zvezda biti pod pritiskom a Budućnost rasterećenija.

"Ni u ovom meču nije nas išao šut sa distance. Ako nas sutra krene biće sve lakše. Sada je na nama da se odmorimo i skoncenrišemo samo na parket", zaključio je Šehović.  
 

 

Izvor: Youtube/ABA liga
<< NAZAD