• VIŠE
    _
  • ENG
/ Vesti
Izdvajamo
Da li je NBA lutrija Dončića postavila na prvo mesto?
Izvor: Arena sport TV | Postavljeno: 16.05.2018.
Sinoć je održana NBA lutrija kojom je odlučeno sa kojih pozicija će timovi birati, a prvi bira tim Igora Kokoškova

Dan koji pratioci NBA uvek čekaju sa nestrpljenjem je doneo rezultate koji su nas odveli u nove pretpostavke i nagađanja. Sinoć su odlučene pozicije sa kojih će timovi birati na narednom NBA draftu (pozicije možete pogledati ovde), a na kojem se u prvoj rundi očekuju dva igrača sa ovih prostora: Luka Dončić i Džanan Musa.

Odmah nakon završene lutrije, televizija CBS je izbacila svoja predviđanja prema kvalitetu igrača i potrebama timova (možete pogledati ovde), prema kojima možemo da očekujemo tandem Bogdanović – Dončić u narednoj sezoni. Ipak, još uvek nije sigurno da ćemo ih gledati zajedno, jer će prvi na draftu birati Finiks Sansi koje će voditi Igor Kokoškov, i već su se pojavile glasine o potencijalnom ponovnom „ujedinjavanju“ Kokoškova i Dončića   nakon osvojene evropske titule.

Prema procenama nbadraft.net Džanana Musu ćemo potencijalno gledati kao saigrača Janisa Antetokumpa. Baksi bi „uzeli“ Musu sa 17. pozicije.

Prve reakcije NBA igrača na lutriju možete pogledati ovde, a šta će se na samom draftu desiti, i ko će još od igrača sa ovih prostora biti odabran, preostaje da vidimo.
 
<< NAZAD