• VIŠE
    _
  • ENG
/ Vesti
Izdvajamo
Partizan prati "novog Marka van Bastena"
Izvor: Mondo | Autor: mondo.rs | Postavljeno: 13.09.2017.
MONDO
Crno-beli dugo već skautiraju sina Vanje Grubača, piše "Pobjeda".

Napadač omladinske reprezentacije Crne Gore i fudbaler kiparskog APOEL-a iz Nikozije, Sergej Grubač (17), nalazi se na listi želja Partizana piše crnogorska Pobjeda.

"Prema informacijama iz Beograda i sa Kipra, visoki napadač koji je ovog leta debitovao za seniorski tim APOEL-a na pripremama, prethodnih je meseci više puta praćen od strane Partizanovih skauta", piše podgorički list.

"Beogradski klub spreman je da pregovara sa APEOL-om oko obeštećenja za našeg talenta", navodi se dalje u tekstu i konstatuje da se učesnik Lige šampiona neće lako odreći sina nekada proslavljenog crnogorskog internacionalca, Vanje Grubača.

List navodi da je bivši trener najvećeg kiparskog kluba, holandski stručnjak Mario Bin, uporedio Grubača sa čuvenim Markom van Bastenom.

"Pobjeda" očekuje da će Grubač zaigrati u utakmici Lige šampiona za mlade fudbalere, u kojoj će - kao i u seniorskoj konkurenciji - Real Madrid u sredu uveče dočekati APOEL.

"Odluka još nije donešena, čeka se veliki klub u kojem će Sergej dobiti najbolju priliku da radi i napreduje", navodi autor teksta.

<< NAZAD