• VIŠE
    _
  • ENG
/ Vesti
Izdvajamo
Milojević: Nije gotovo, pobeda za NAS!
Izvor: Mondo | Autor: mondo.rs | Postavljeno: 14.04.2018.
"Kada je trebalo da kontrolišemo igru javio se taj balkanski mentalitet koji me izuzetno nervira...", poručio je...

MN Press

Crvena zvezda je veoma blizu titule!

Pobedom u "večitom" derbiju, prvi put ove sezone, fudbaleri Vladana Milojevića trasirali su sebi put ka novom šampionskom peharu pošto najvećem rivalu sada beže velikih devet bodova i već za dva kola bi mogli da je proslave.

Vladan Milojević je nakon susreta za TV Arena Sport rezimirao utiske i naveo da je bio zadovoljan prvim, a veoma nezadovoljan drugim poluvremenom svog tima.

"Iz dva dela je bila utakmica, derbi je u prvom poluvremenu izgledao pravi, a taj drugi deo ne bih da komentarišem. čestitao bih pobedu igračima i navijačima protiv velikog rivala, Jednostavno, to je ono što zameram, neću da pričam o neredima, već kada je trebalo da kontrolišemo igru javio se taj balkanski mentalitet koji me izuzetno nervira...", kazao je Milojević i sam nastavio:

"Počeli smo da radimo stvari koje ne treba da radimo... Partizan nam nije pretio, morao je da uradi to što je trebao da uradi. Ljut sam zbog gola, penala, to nije trebalo da nam se dogodi i reći ću to igračima. Prvo poluvreme je bilo super, perfektno, a drugo mi se nije svidelo".

Trener Zvezde nije želeo da kaže da je trka za titulu završena.

"Ne, ne rešava ništa. Mnogo derbija zaredom nismo dobili, bili smo bliži i u ova dva, hteli smo ovo radi nas, da potvrdimo da smo najbolji!", poručio je on.
 

<< NAZAD