• VIŠE
    _
  • ENG
/ Vesti
Izdvajamo
Krstajić i dalje krije spisak, ali je otkrio goste
Izvor: Mondo | Autor: MONDO/Tanjug | Postavljeno: 15.05.2018.
Selektor "orlova" ne želi da saopšti koji fudbaleri se nalaze na širem spisku pred Mundijal u Rusiji, ali je zato...

MN Press

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Mladen Krstajić, saopštio je da će nekadašnji reprezentativci Dejan Stanković i Saša Ilić najverovatnije kao gosti putovati u Austriju na pripreme sa nacionalnim timom, a možda i u Rusiju na Mundijal.
 

"Moja je namera da Stanković i Ilić putuju, najpre sa nama u Austriju na pripreme, jer verujem da bismo sa njima sigurno imali još bolji ambijent. Obojica su neskromno govoreći legende naseg fudbala, imaju ogroman respekt i uvažavanje. Sa obojicom sam razgovarao o ovome, bili su i više nego oduševljeni predlogom, na moje veliko zadovoljstvo. Da ne bi bilo zabune ili konfuzije, oni će tu biti kao naši gosti, tako da nagađanja oko toga, kako sam negde mogao da pročitam, da će Ilić možda ići kao igrač nisu na mestu", izjavio je Krstajić.

Kako je naveo, ukoliko bude moguće, u Savezu će se potruditi da Stanković i Ilić budu uz ekipu i u Rusiji.

"Uvek smo za to da postoji pozitivan kontakt između bivših i sadašnjih reprezentativaca. To je samo jedna od ideja koju imamo. Ide Svetsko prvenstvo, želimo da napravimo dobru atmosferu, da svi budemo zajedno uz Srbiju i da se pruži podrška reprezentaciji. Oko 20. maja, kao što sam već najavio, javnost će saznati ko se nalazi na spisku za Svetsko prvenstvo", istakao je Krstajić.

<< NAZAD