• VIŠE
    _
  • ENG
/ Vesti
Izdvajamo
Kosanović posle Zvezde: Čestitam joj titulu!
Izvor: Mondo | Autor: mondo.rs | Postavljeno: 11.03.2018.
MN Press
Milorad Kosanović istakao da je zadovoljan osvojenim bodom, ali i ponašanjem igrača Napretka na utakmici sa Crvenom...

Milorad Kosanović i te kako zna da postavi igru svojih timova protiv Partizana i Crvene zvezde.

Posle crno-belih na red je došao njegov bivši klub iz Ljutice Bogdana. Crvena zvezda u nedelju uveče nije uspela da pobedi Napredak (1:1).
 


"Jendo lepo veče u Begradu, odličan teren, dva tima koja su htela da igraju fudbal. Mi smo u prvom poluvremenu, pogotovo 20-25 minuta bili ispod svog nivoa. Zvezda je tad imala ne samo inicijativu nego i dosta prekida i mogućnosti da nam da gol. Drugo poluvreme smo igrali dosta bolje, uspeli da postignemo taj gol u poslednjim minutama", rekao je trener Napretka.
 

 Kosanović je istakao da je teško igrati protiv Zvezde i da je zadovoljan

"Imali smo možda još nekoliko situacija u kojima smo mogli bolje da reagujemo. Zadovoljan sam pre svega ponašanjem mojih igrača. Teško je igrati ovde protiv Zvezde, nije ih lako stalno vraćati nazad. Sa te strane sam dosta zadovoljan. Na kraju čestitam mom kolegi, prijatelju - nije ni kurtoazija, ni izmišljena priča, zvezda je ove sezone toliko ubedljiva, već danas mogu sa najvećom radošću da čestitam osvajanje šampionske titule. Želim joj sve najbolje, jer tim koji ima ovakve igrače, ovakvog momka - ne može da ne osvoji titulu", dodao je Milorad Kosanović.

<< NAZAD