• VIŠE
    _
  • ENG
/ Vesti
Izdvajamo
Klop ponovio: Ne damo Kutinja, novac nam ne treba
Izvor: Mondo | Autor: mondo.rs | Postavljeno: 10.08.2017.
UEFA Champions League
Menadžer Liverpula još jednom istakao da će Brazilac ostati na Enfildu.

Volja Liverpula nije pokolebana i tako će očigledno ostati i da Barselona ponudi i više od navodnih 100 miliona evra!

Menadžer "Redsa" Jirgen Klop jasno i glasno je rekao da planira novu ekipu sa Kutinjom u sastavu i da nema te ponude zbog koje će promeniti stav.

"Liverpul nije klub koji je prinuđen da prodaje igrače. To je odluka čvrsta kao kamen. Zato na kraju i nije važno koliko su oni spremni da plate", rekao je Nemac novinarima u svojoj zemlji.

Kutinjo je u januaru potpisao novi, petogodišnji ugovor sa Liverpulom. Britanski "Skaj sports" saznao je da bi bivši igrač Vasko Da Game i Intera hteo da pređe u Barselonu, pod uslovom da se klubovi dogovore.

"Sa finansijske strane, ne postoji gornja granica za koju bismo ga pustili. Ne postoji cena zbog koje bismo bili spremni da ga se odreknemo. Naš cilj je da imamo najbolji mogući tim i zato hoćemo da zadržimo svoje igrače i da dodamo nove. To nam je plan", dodao je Klop.
 

U prošloj sezoni, Kutinjo je postigao 13 golova i ostvario sedam asistencija. Barselona u njemu vidi sjajno pojačanje za sledeću i naredne sezone.

I jasno je da Katalonci neće žaliti novac da ga dovedu.

"Danas nijedan igrač nije nedodirljiv. Ali transfer je i pitanje tajminga, da biste mogli da reagujete na takav posao... Ipak, ne moramo da mislimo o tome samo zbog interesovanja jednog kluba. Nismo u takvoj poziciji", dodao je Nemac, prilično jasno.

<< NAZAD