• VIŠE
    _
  • ENG
/ Vesti
Izdvajamo
Direktor Rada: Za ovo se pobrinuo neko drugi
Izvor: Mondo | Autor: Beta | Postavljeno: 04.12.2017.
MN Press
Trener i igrači kluba sa Banjice više neće prisustvovati konferencijama za novinare.


Rad je vodio 2:0 protiv Radničkog, Nišlije su preokrenule i pobedile 3:2, a domaći su ljuti napustili stadion.

Direktor kluba Uroš Tošić izašao je pred novinare i poručio da više na konferencijama neće govoriti ni trener Slađan Nikolić, ni igrači, a potom je rekao i šta misli o radu sudije Aleksandra Vasića.

Na početku konferencije, javnosti se obratio trener Radničkog Milan Đuričić i rekao da misli da su njegovi fudbaleri zasluženo pobedili na Banjici.

"Imali smo apsolutnu kontrolu u svim segmentima igre u prvom poluvremenu, pa je na semaforu posle 10 minuta drugog stajalo 2:0, verujte mi ne znam kako, uopšte mi nije jasno. Posle toga je utakmica ušla u ludilo, da gubimo 2:0 i pobedimo 3:2. Jesmo napravili izmene koje su napravile neka pridodavanja, ali da vam kažem, za ovo se ipak pobrinuo Bog, a ne mi", rekao je Đuričić posle utakmice na Banjici.

Tošić se nije složio sa ocenom trenera Radničkog,

"Za ovo se nije 'pobrinuo Bog', ovo je išlo po dopuštenju, neko se drugi pobrinuo. Moja rečenica glasi: Ono što poseješ, to ćeš i da požanješ. Do daljeg na konferencijama Rada neće biti trenera i igrača. Toliko!", rekao je Uroš Tošić.
 Trener Radničkog Đuričić je upitan za situaciju kod trećeg gola njegove ekipe, uz reči da se na snimku vidi da je fudbaler niškog kluba Saša Stojanović igrao rukom.

"Ja sam bio tu i ruka nije bila", rekao je Đuričić i dodao da "suđenje nikad ne kometariše".

"Ja nisam video da je bila. Dajem za pravo ako ste videli snimak, nema razloga da vam ne verujem", dodao je trener Radničkog.

Đuričić je istakao da poštuje Rad.

"Rad je tim koji ja izuzetno poštujem, mnogo te dece sam trenirao u reprezentaciji, od Njegoša Petrovića pa dalje, prvi poziv u reprezentaciju su dobili od mene... Rad je klub koji uvažavam", naveo je Đuričić.

<< NAZAD