• VIŠE
    _
  • ENG
/ Vesti
Izdvajamo
Čuka dočekala štopera: "Bolje glava nego noga"
Izvor: Mondo | Autor: mondo.rs | Postavljeno: 11.01.2018.
MN Press
Đorđe Đurić pamtiće 2017. godinu po povredama, a u 2018. ušao je spreman.


U Čukaričkoom su nasmejani počeli pripreme za nastavak sezone.

Trener Nenad Lalatović video je da su se neki igrači opametili i da su došli na pripreme u kondiciji i bez viška kilograma, a radost mu donose i vesti o oporavku povređenih.

Đorđe Đurić, defanzivac "brđana", jedva čeka da istrči na teren posle pauze od četiri meseca. Prošlog leta je pretrpeo prelom dve kosti na nozi, a par meseca pre toga je ostala upamćena i njegova fotografija sa stadiona Zvezde, gde je napustio teren dok mu je glava bila oblivena krvlju.

"Šest puta može glava, ali mi noge ne diraj", nasmejao se Đurić u razgovoru za klupski sajt.
 

 

Đurić je počeo da se sprema pred kraj prvog dela sezone da bi od starta mogao da odgovori na zahteve Lalatovića.

"Prelomi su mi ustanovljeni početkom septembra, pa sam bio na štakama dva meseca i na terapiji. Istovremeno sam radio u teretani vežbe koje sam mogao i koliko sam mogao... Ispunio sam plan vežbi koje smo dobili za pauzu, a radio sam i dodatno", rekao je štoper.

Bivši internacionalac zna kako izgledaju pripreme kod trenera Čuke.

"Lalatović praktikuje malo teže pripreme, ali to znači da ćemo biti spremniji od ostalih i vidi se u prvenstvu posle. Ovu su nam treće pripreme sa njim i navikli smo na taj režim".

Đurić je ove sezone odigrao prvih sedam kola i 35 minuta osme runde, kada je izašao sa terena zbog bola u nozi. Pred njim su važne pripreme i povratak u ekipu, u koju je stigao i štoper Zoran Rendulić.

<< NAZAD