Bojinović uprkos povredi želi da igra na Svetskom prvenstvu

Article
Mladen Bojinović
Rukometaš Monpeljea i reprezentativac Srbije Mladen Bojinović, izrazio je želju da, uprkos povredi, nastupi na Svetskom prvenstvu, koje će od 13. do 30. januara biti održano u Švedskoj.

Reprezentacija Srbije će u prvoj fazi SP u Švedskoj, igrati protiv selekcija Alžira, Australije, Danske, Hrvatske i Rumunije, a učešće najiskusnijeg u redovima "Orlova" zbog povrede ligamenata je pod velikim znakom pitanja.

"Nisam mogao da spavam, ni u subotu, ni u nedelju. Šest meseci treniram žestoko, spremam se za Svetsko prvenstvo, sve sam podredio reprezentaciji Srbije - i desi se povreda u najgorem trenutku. Verujem da će sve da prođe u najboljem redu. Ako postoji i pet odsto šanse, želim da igram za reprezentaciju", istakao je Mladen Bojinović.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti