Milić: Moramo da počnemo da dajemo golove

Article
Duško Milić
Selektor ženske rukometne reprezentacije Duško Milić, ocenio je da da će njegovoj ekipi biti izuzetno teško da protiv Rumunije izbori plasman u drugi krug Evropskog prvenstva u Norveškoj i Danskoj.

Posle poraza od Danske i Španije, rukometašice Srbije pokušaće večeras da protiv jake selekcije Rumunije izbore "vizu" za drugi krug šampionata Evrope.

"Došli smo u situaciju da se vadimo protiv Rumunije, što je malo delikatno. Ali dobro je što sve još uvek zavisi od nas samih. Rumunija je selekcija koja je prošlog meseca osvojila Super kup. Ne treba trošiti reči o njima. One su favoritkinje za plasman u polufinale. Forsiraju čvrstu odbranu i kontre koje se razvijaju po sredini terena", analizirao je igru protivnika selektor Srbije, koji je svestan slabosti u igri naše reprezentacije.

"Moramo da počnemo da dajemo golove! Da igramo borbeno i kvalitetno. Moramo po prvi put da pružimo maksimum. Da popravimo realizaciju i da smanjimo greške", istakao je Milić, pred duel sa Rumunijom.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti