Marko Huk brani WBO

Article
foto: Nemanja Obradovic
Nemački bokser rodom iz Srbije Muamer Hukić, koji u boksuje pod imenom Marko Huk, u subotu će po jedanesti put braniti titulu svetskog prvaka u kruzer kategoriji u verziji WBO.

Treći put protivnik će mu biti Ola Afolabi, kojeg je do sada dva puta pobeđivao. Muamer zna kako će i treći put pobediti boksera rođenog u Nigeriji.

Pripreme za meč odavno su završene. Muamer je na poslednjih nekoliko treninga samo brusio formu i skidao prekomernu težinu, jer je dva dana pred merenje koje će biti obavljeno u petak imao dva kilograma više. Zbog toga je na posebnom režimu ishrane i treninga.

Na linku Sportske vesti pročitajte novosti iz sporta
Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama

Prijava na Arena Sport paket

Obezbedite naš paket na vreme i pratite najinteresantnije boks mečeve
Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti