Vujošević: Treba prekinuti sa ovom farsom

Article
Vujošević
Trener Partizana Duško Vujošević u izjavi za Žurnal poručio da je vreme da se prestane sa prozivkama jer one nikome ne idu u korist.

"Reprezentacija se plasirala u Sloveniju i treba prekinuti sa ovom farsom! Jer svi od košarke živimo i svima nam je košarka dala mnogo više nego mi njoj! To je jedini motiv zbog kog se oglašavam. Naravno uz želju da ove mlade momke koje treniram i od kojih će neki sigurno biti reprezentativci Srbije, vodi i usavršava proveren, ozbiljan čovek i trener kakav je Ivković", rekao je Vujošević.

Najnovije vesti košarka

Sve novine iz fudbala saznajte prvi na linku novosti.

 

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti