Ibrahimović: Moramo da nastavimo u istom ritmu

Article
Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimović je posle pobede nad Dinamom izjavio da je atmosfera bila fantastična, ali da njegova ekipa mora da nastavi u istom ritmu.

"Ovo je bila prva utakmica za ovaj tim, moramo da nastavimo u istom ritmu. Ne može sve da funkcioniše prefektno kada u ekipi imate toliko novih igrača, ali evidentno je da igramo bolje i sa više samopouzdanja", rekao je Zlatan Ibrahimović.

"Atmosfera je bila fantastična. Stvari na terenu su se odvijale dobro po nas, trudili smo se da pružimo maksimum i obradujemo navijače. Rezultat od 4:1 ne znači da smo igrali sa slabim protivnikom", zaključio je Ibrahimović.

Utakmica PSŽ – Dinamo Kijev završena je rezultatom 4:1 u korist francuskog kluba.


Sve fudbalske vesti

Čitajte vesti na linku Novosti fudbal i uvek budite u toku sa navjnovijim dešavanjima.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti